Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

27 Comments

 1. 1

  Fcdenhaag

  (We gaan Europa in , we gaan europa in “””! Alfons Groenendijk julululu)

  Kansloos

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Van Ewijk weer een lichtpuntje, verder zie je dat er creativiteit nodig gemist wordt. Van As heeft nog 2 weken om een creatieve middenvelder te halen (Vjenovic?!?!) en 2 goede buitenspelers. Maar ik zal wel teveel van hem vragen. De nieuwe directeur heeft tot de kerst de tijd om puin te ruimen zodat we in de 2e seizoenshelft volledig op orde zijn.

 3. 3

  DegradatieSpook

  Inspiratieloos en slecht zoals eigenlijk al meer dan 50 wedstrijden onder de huidige trainer. Geen enkele lijn en verhaal te ontdekken in het spel , geen enkele creatieve speler. Geen enkele aankoop in de basis en bijna te triest om te constateren. Zijn analyse “ we dekken niet door en laten mensen uit de rug weglopen”

  Hoeveel spelers moeten er bij eerder ze eens gaan inzien dat geen enkele speler beter wordt door Groenendijk? Ongelooflijk slecht al 3 jaar lang. Hij moet het doen met de spelers die hij heeft en daar het beste uit halen. En dat doet hij al 2 jaar niet. Nergens overigens

 4. 4

  Hans

  Een goed begin is het halve werk! Weten ze bij FCDH wel dat de competitie in augustus start? Wat slecht, wederom. We weten nu waar we staan en dat is minder dan de gepromoveerden. Dus volgende week tegen RKC weer een moeilijke wedstrijd.

 5. 5

  Maxwin

  Dit is een logisch gevolg van het waardeloze beleid en een autistische trainer ??

 6. 6

  Rob

  Afgang compleet. Verliezen van promovendus Sparta. Weer met als vorig jaar. Kom je net kijken heb je 7 punten en ADO 0. En niet vergeten alweer 9 doelpunten tegen. Jonkies doen het het best dat zegt genoeg. Hoe hebben ze in godsnaam dat contract van Fons verlengd? Hij weet de hele voorbereiding al dat El Takkie weg zou gaan. Heeft hele voorbereiding met deze groep getraind en wat zien we? Kut voetbal.

 7. 7

  Marcoke

  Dit gaat fout

  Niet perse omdat we 0 (nul) punten hebben maar omdat spelers en trainer vinden dat er nog niks aan de hand is en we “pas” 3 wedstrijden onderweg zijn.

  Alsof het daarom gaat. NEE SUKKELS, het spel ziet er nog steeds niet uit en er is na 3 jaar Fons 0,0 vooruitgang te zien.

  Daarom gaat het fout!

 8. 8

  Rob

  Zit Emmen te kijken en zie een ploeg met inzet en bij vlagen goed voetbal. Slordig in de afwerking maar gaan wel 3 punten halen tegen Hoerenveen.
  RKC ga je ook niet winnen. Ploeg zal strijden iets waf ADO niet kan.
  Had al aangegeven dat ADO maar 20 – 25 minuten kan voetballen (of wat er voor door gaat) en dan niks meer presteert. En zie wanneer de doelpunten vallen.
  Zaten 12.500 toeschouwers die gezien hebben dat het kaartje het geld niet waard is. Kunnen beter bij AZ gaan kijken.

 9. 9

  Jap33

  Zal het bestuur zich ook zorgen maken inmiddels, of zijn zij te druk met ruzie maken, roddelen, liegen tegen fans ( transfergeld verkochte spelers gaat direct naar versterken selctie) , geld uitgeven aan veel te dure headhunters en opgewonden eigen salarisstrookje bekeiken?
  Wanbeleid is geen beleid!

 10. 10

  Schollekop

  Fijns. Gaat weer als vanouds.
  Wat een klotezooi!

 11. 11

  Realist

  Snap nog steeds niet dat er supp in dat koekblik zit , ik niet in ieder geval . Ik heb medelijden met die paar gekken die hier nog geld aan uit geven , het is geen cent waard .

 12. 12

  Rob

  Goppel trouwens redelijk vandaag maar net als bij Beckers vorig jaar worden de voorzetten niet afgemaakt. Necid was weer niet scherp vandaag. Hoop niet dat daf zo blijft want dan hebben we een groot probleem en moet Kramer misschien wel starten in de basis.

 13. 13

  iwi

  Met steigende verbazing hoor/zie ik Fons zojuist voor de Nos camera zeggen dat zn ploeg nog wel wat tijd nodig heeft om in vorm te komen en dat ze nog zoekende zijn.
  Maar het seizoen is allang begonnen Fons.
  Dat El K en Becker weg zijn is alles behalve een verassing.
  Dat is al 2 seizoenen de verwachting.
  Ja wanbeleid ten top.
  Maar kennelijk staat de technische staf ook al drie seizoenen stil.
  Den Haag de betere ploeg.
  Ze bedoelen denk ik,
  laatste fase veldoverwicht door nog meer ballen hoog naar voren te gooien.
  Onze keeper pakt ook niet meer zoveel ballen als voorheen.
  Althans t viel me op dat bij beide doelpunten hij op zn kont gaat zitten.
  Wanneer de op het oog 10 kilo te zwaar en overal weggestuurde kleine Old Chik op de training zoveel indruk maakt dat hij als de verlosser wordt aangekondigd dan is er echt iets goed mis.
  Waar is Danny? Dit is zn tweelingbroer Koeke.

  1. 13.1

   Fcdenhaag

   Je hebt gelijk iwi. Ik zat net die intervieuw ook te kijken. Hij zegt dat hij van niks weet. Hopelijk is Jeffrey nog de engel in nood.

 14. 14

  Koperenikus

  niks aan het handje hoor….. hoeft niemand bij

  gelukkig kunnen we morgen nog kijken hoe er wel gewonnen moet worden in dit stadion.

  vind t nog best wel grappig dat AZADO stadion
  2 voor de prijs van 1

 15. 15

  mars

  ze kennen ook niet voetballen elke bal krijg een loeier naar voren en kijk wel waar die terecht komt en als ze het een keer proberen dan maken ze een beweging waar ze zelf van schrikken en zijn ze de bal kwijt dit is niks word niks en gaat ook niks worden ook

 16. 16

  Ton

  Ik ga vandaag naar Quick Steps kijken!

  1. 16.1

   WD

   Volgens mij ben je vandaag op de markt!?

 17. 17

  De Geep

  Het enige wat ze kunnen doen is met Kramert en Necid in spits zetten ouderwets engels gaan spelen een ander soort voetbal zit er niet in met deze selectie klaar.

 18. 18

  Rob

  Triest om te zien dat er geen echte voetballers bij ADO rondlopen ( jeugd uitgesloten want vindt dat die het redelijk doen). Oudere spelers met veel ervaring brengen niks. Te weinig inzet en niet scherp.
  En idd Fons wist allang dat deze 2 heren weg zouden gaan. Becker bestuurlijke dwaling waarvoor ze eigenlijk voor de rechter gesleept moeten worden en El Takkie riep het vorig jaar al.
  Bij andere ploegen (ook met minder budget) zitten altijd wel wat voetballers bij die iets bijdrage maar bij ADO is het huilen met de pet op. En dat al jaren. Fantastisch beleid. ??

 19. 19

  Rob

  VAR is trouwens ook weer lekker bezig. Kramer werd natuurlijk vastgehouden maar geen strafschop en nu bij Fortuna weer hetzelfde. Duidelijk vasthouden maar …… niks.
  Moet je eens zien hoe snel de VAR erbij is als het om dat Ajakkes gaat.

 20. 20

  Peter

  Bij ons kan er eigenlijk niemand echt goed voetballen. Op het oog wordt er hard gewerkt, druk heen en weer gelopen, ballen meestal verkeerd aangespeeld, te weinig vanuit de tweede lijn op doel geschoten, zonder bal wordt er nauwelijks vrij gelopen of de diepte ingegaan. Kortom moet in elke linie een speler bij die echt kan voetballen en creatief is.
  En Bestuurlijk is het ook nog een rotzooitje. Gaat moeizaam jaar alweer worden. Hooguit eens in de tien jaar is er toevallig ineens een team wat kan voetballen. Maar wachten tot 2021 dan..

 21. 21

  Rob

  Twente RKC gezien? Daar verliezen we ook van. Hebben allebei echte voetballers in het team en een inzet van 200%.
  Op naar de keukens ☹️

  1. 21.1

   Marcoke

   Net samenvatting gezien en bij RKC lopen VEEL betere spelers rond dan bij ons. Bij Twente ook en Emmen en noem maar op ook dus dat roept vragen op WAAROM wij die spelers niet hebben?

   Clubs met aanzienlijk minder geld die absoluut betere spelers hebben….

   HOE KAN DAT PLOFKOP ???

 22. 22

  Rob

  @Marcoke, omdat ze niks met voetbal hebben maar de gehaktballen overal zo lekker vinden. Gaan scouten bij een club maar komen niet verder dan de kantine.
  Komt dan iemand van die club die zegt dat er een hele goede speler (zij willen deze graag kwijt maar niemand wil die speler hebben) te koop is. En je weet dat ADO allemaal idioten in dienst heeft dus die worden helemaal geil dat ze een werelddeal gaan afsluiten.
  Resultaat is bekend: niet fit, uitgebluste spelers, geblesseerde en / of waardeloze spelers.

 23. 23

  iwi

  Wat hebben we die Fraser afgekraakt.
  Ook hij moest het doen in hele onrustige tijden.
  Maar wanneer je hem naast de huidige staf zet,wat een wereld van verschil in alle opzichten.

 24. 24

  Gerrt

  Snel Branco vd Boomen halen Fonsie! Een echte 10!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl