Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Maar we missen wel Becker. Hij heeft meer kwaliteit dan Hooi en van Goppel is nog lang niet zo ver. MET Becker heb je veel meer dreiging en diepte in huis. En je ziet ook dat sommige spelers moe en leeg zijn. Een speler als Ebuehie bijvoorbeeld. Je ziet dat hij zoveel wedstrijden niet gewend is en dan komen de pijntjes. Maar als we punten pakken tegen Hoerenveen doen we hele goede zaken. Het zal in ieder geval een hele goede prestatie zijn om met dit materiaal de play-offs te halen. Wellicht kunnen we dan eens echt gaan doorselecteren.

  1. 1.1

   Mladen

   Sukkel.

 2. 2

  Realist

  Droom verder

 3. 3

  Rob

  Missen Becker zeker maar vindt van Goppel erg goed. Hooi is nikd

 4. 4

  Rob

  Realist = pessimist

 5. 5

  Bosaap

  Volgens mij is de wedstrijd dinsdag tegen Heerenveen de finale,,als je die wint ben je 3 punten los.

 6. 6

  Jap33

  Goppel is best dreigend. Becker ook maar heeft amper rendement. (Hoewel dit laatste tijd verbetert) Dus die mis ik nog niet echt. Ik denk dat Goppel erg veel potentie heeft en ben benieuwd hoe hij volgend seizoen speelt.

 7. 7

  Heel je reet vol

  @Jap33 Becker heeft de meeste assists en een paar goals op 1 na de speler met het meeste rendement ben geen fanboy van hem, maar de cijfers liegen niet die jongen speelt een goed seizoen. We moeten na dit seizoen proberen wat spelers ergens anders weg te plukken het is jammer dat wij bv. niet zo’n speler hebben als Haye van Willem 2 iets meer creatieve voetballers.

 8. 8

  realist

  rob is snob

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl