Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  mars

  rot op man met die kramer in de spits er zit geen beweging in doe mij dan maar necid

 2. 2

  De Geep

  Gaan we weer met Goossens en Bakker en geen Haye het zijn ook een stelletje idioten ook wordt zo moe van die zogenaamde technische staf van ons.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Dezelfde namen? Weer met Goossens linksbuiten, alleen om hem een plekje in de basis te geven, Kramer in de spits……????
  Bakker wisselen voor Haye, Goossens wisselen voor ……..Ja……weet ik eigenlijk zelf niet, de gehaalde buitenspelers, Ould Chick of Pawel Chibliski brengen niets, desnoods dan maar Falkenburg (maakt soms nog een doelpunt) en Kramer wisselen voor Necid

 4. 4

  DegradatieSpook

  Johh als kramer er echt weer in staat dan ga ik niet eens kijken scheelt weer een hoop ergernis

  Stelletje idioten zijn het de hele technische staf en bestuur en spelers etc etc

 5. 5

  Marcoke

  Jongens, wat verwacht je nou van een nobody als Heesen? Ze weten niets, moeten nog steeds alles “bespreken” en dat zorgt voor onzekerheid. Zou jij als prof die Heesen en De Graaf serieus nemen?

  Tuurlijk niet

  1. 5.1

   Theo

   Heesen en De Graaf hebben geen enkele status in het nederlandse voetbal. Heesen heeft bij ons in de 1e divisie gespeeld in een periode dat er nog minder lijn in zat dan nu. Geen autoriteit. Straalt boerenkoolvoetbal uit. Met hem komen we nooit terug.

 6. 6

  Karel Doormann

  Heesen blijft voor mij de man die de shirtjes heeft geregeld en daar ben ik hem dankbaar voor want anders waren we 27 jaar geleden al klaar met voetbal hier.
  Verder technisch zit er niets vernieuwende op de bank hoe zeer ik Fonzie voor zijn verleden dankbaar ben.
  Daarbij waarom kiezen. je moet godverdomme punten halen dus kramer EN necid en die ouwe chik en die pool er in met 1 duidelijke opdracht ballen leveren aan de spitsen en NIET voor eigen succes tenzij je vrij staat en enkel in hoeft te tikken maar niet denken 3 man voorbij en dan.. nee Ballen leveren op kopniveau en verder zorgen dat je die ballen levert.
  Falkenburg die van Feye immers Haye op het middenveld met Pinas en die andere jonge gasten in de verdediging. goosens beug meijers op de bank en pas inbrengen als we 6-0 achter staan

 7. 7

  realist

  Degradeer maar sukkels

 8. 8

  jansema

  man man man man man man man man man man man man
  visieloosm wat moeten we hier nu nog mee…

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl