Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Karel Doormann

  bin dabei

 2. 2

  iwi

  Ook top dat de KNVB ism FOX aan de tv kijker denkt zodat deze beiden inhaalduels om 18.30u en 20.45u kunnen kijken.
  p.s heeft niks met andere belangen te maken hoor(maar niet heus)en dat de jongste fans nu niet kunnen/mogen komen op deze late doordeweeksavond zal ze hun reet roesten.
  Ik heb kaartjes en zal er bij zijn en ben nog zo gek om mn 2 FCDH fanate jongens mee te nemen en ze woensdagochtend met een kutsmoes de eerste lesuurtjes af te melden maar ik denk dat ik één vd weinige ben.
  Zullen we ze laten hoooooren.
  SP-ER-MA.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Morgen 3 punten tegen Sparta en zaterdag minimaal 1 tegen PSV. Broodnodig om niet tegen een te grote achterstand aan te kijken.

 4. 4

  Marcoke

  Ben er morgen ook bij, andere zaken voor moeten afzeggen maar so be it

 5. 5

  zeistiskut

  kNVB is gewoon 020 geil en de rest ken de midden vinger ontvangen.

 6. 6

  Bas 1968

  Morgen moet ik het op tv zien foutje gisteren over top oss was RBC nog slechter ??

 7. 7

  FCDH FOÂHEVÂH

  Waardering uitspreken over de KNVB. Wat een mafklapper. We stoppen als t nog prima weer is met voetballen (Den Haag is al veel eerder gestopt…) En gaan weer beginnen als het tyfusweer is. Je zou denken dat die plofkoppen in Zeist er van zouden leren, maar het is alleen maar erger geworden. Vroeger liep je met korte mouwen in de hagel en sneeuw, vloog je er in met een vliegende tackle en deelde je zo nu en dan een goede beuk uit. Nu moet je met je handen op de rug en mag je helemaal niks meer. Stoppen met SOJA eten mensen. We veranderen in watjes.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl