Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  peter vakkie g

  Malone jij was een van de slechtste tegen sparta je kan er helemaal niks van

 2. 2

  Doedel

  Ik erger mij al jaren aan die malloot wat een kutvoetballer. Wat vd grijp al zegt, die kan er helemaal niks van. Lex kan er ook niks meer van heeft alleen maar in de weg gelopen.geen kopduel gewonnen die lange lul.

 3. 3

  iwi

  Richt je pijlen op de huidige technische staf.
  Die vinden namelijk van Ewijk en Polley te licht.
  Die vinden ook Stubbs en De Bock spelers die ons verdedigend overeind houden.
  Die zien ook in Goossens een vaste basisklant.
  Wat een Tommy Coopers hebben wij nou voor de groep staan joh.

 4. 4

  FCDH FOÂHEVÂH

  Het grote probleem is dat niemand deze plieg aan het voetballen jan krijgen, zonder drastisch in te grijpen. Zet spelers die teleurstellen niet de volgende keer weer “gewoon” in de basis, dan gaan ze op dezelfde manier door. Lex kan niet meer koppen, lopen veel te veel te kloten op het middenveld, kap eens met die lange ballen die niet aankonen. Kom met een strijdplan. Zet Goossens en Lex er naast. Verban ze voor een wedstrijd naar de tribune, dan praten wij hen wel bij. Iedereen blijft trouw naar de wedstrijden gaan, ondanks de ellende is er altijd sfeer. Ik mis dat alleen op het veld. Het lijkt wel op een begravenis als de tegenpartij scoort. Haagse bluf is ver te zoeken en de slimheidjes zie je niet. Spelers zijn veel te statisch, komen niet naar de bal toe, gaan geen combinatie aan. Ik wil Pardew wel eens met Bogle en Duffy zien beginnen. En aan Necid, Kramer, Goossens en Immers de opdracht meegeven om notities te maken, terwijl zij vanaf bank of tribune toekijken.

  1. 4.1

   Karel Doormann

   eensch.
   gister dramatisch vertragende factoren

 5. 5

  Doedel

  Ach ach ach, wat een kneus die lex, goossens alleen vrije trappen voor de rest zero ,malloot schiet ik het liefst dood. Meijers nog steeds te ver verdedigen bij ze man leert het nooit, ik kap maar pffffff.

 6. 6

  Hans

  Immers was nog niet wakker de eerste helft. Als je nu nog niet weet wat er aan de hand is? Na deze uitspraak kwam de rook uit mijn oren, bij wijze van spreken. Wat een bagger mentaliteit. Immers je hebt je tijd gehad, en kan het niet meer, dus lekker oprotten. Wat een ergernis ben je, samen met Goossens. Jullie maken onze club kapot met jullie lamlendig voetbal. Je geeft jezelf een 6, maar eigenlijk is het niet meer dan 2! Veld opvulling zonder enig rendement. Dit ook voor Goossens en Malone. Spelen zonder Middenveld. Immers dekte jij die Spartaan die zo mooi inkopte. Ja dus!

 7. 7

  iwi

  Sparta huurt een jonge speler van Kutreg die daar”nog”niet in de plannen voorkomt.
  Die loopt op zijn beurt onze huurlingen uit Engeland en andere prutsers voorbij alsof het amateurtjes zijn.
  Niet alleen op het veld afgetroefd.
  Ook clown Pardew afgetroefd door Henkie en zoals ik al zojuist aangaf ook een lesje gehad in hoe je beleid voert.

 8. 8

  Verkeerde Henk

  Er is,helaas veel geld uitgegeven aan huurspelers, weggegooid geld dus want dit wordt niet meer omgedraaid. Degradatie is een feit na gisteren of er moet echt een wonder gebeuren maar gezien het veldspel, zulke grote wonderen bestaan niet. Wonden likken en maar het beleid aanpassen naar volgend seizoen in de keuken divisie. Lager budget, minder inkomsten, lagere begroting en kijken naar het aantrekken van nieuwe (waarde genererende) spelers.

 9. 9

  John

  Wat een afgang helemaal eens net iedereen kom al 10 jaar bij den Haag maar dit heb ik nog maar zelden zo slecht gezien hoor . Het is nu echt heel triest net allemaal nooit aankopen na de winterstop. Beste spelers vertrokken in de zomer en 0.0 voor terug gehaald . Summervil leuk hoor maar moet eerst nog 3 jaar bij dordrecht spelen wat mij betreft veel te licht. En Goosens moet met pensioen immers ook wegwezen ga maar lekker de jeugd trainen of zo . Beugesldijk? Malone lekker bananen gaan plukken in Suriname .mijers moet ool eens gaan voetballen . Waar is die Haagse bluf dan jongens come one . Godverdomme kut zooi wakker worden .

 10. 10

  Hans

  Haye met NAC gewonnen bij AZ. Wat zal deze jongen blij zijn dat hij weg is bij FCDH, waar hij nooit een kans kreeg. Goed gezien Technische Staf van FCDH. De besten laten jullie gaan!

 11. 11

  Rob

  Alle spelers die een beetje kunnen voetballen spelen nu ergens anders.
  Wij houden de geweldig ervaren spelers de hand boven de hoofd. Veel te lang doorgegaan met die rotzooi.
  Lex kan echt wel voetballen maar je moet hem achter de spits zetten.
  Probleem is dat er niks van de zijkant komt. Goossens en Summerville presteren gewoon niet.

 12. 12

  Marcoke

  Gister in het uitvak staan er gasten te klappen en te zingen naar Tom, alsof hij een soort held is. Die gozer kan er echt geen reet van en is verantwoordelijk voor talloze tegendoelpunten. Lex is ook nog populair, vanwege zijn tattoo ofzo? Niet omdat hij zo geweldig speelt! Is meer met zn kapseltje bezig en darten dan vbal. Opzouten Lex, je bent niet goed genoeg meer!

  Malone ook bagger, die teksten van die man gaan ook nergens over net als zn spel. Ik vrees met grote vrezen want de trainert blijft vasthouden aan de “basiself” wat overduidelijk NIET WERKT !!!

  WAKKER WORDEN !!!

  1. 12.1

   Peter

   Ze gaan niet wakker worden. De Sleeping Giant wordt in coma gehouden.
   Totaal verkeerd beleid en dat zie je terug op het veld.

 13. 13

  Rob

  Hou er maar rekening mee, het is over en uit. Dit ga je niet meer omdraaien dit seizoen. Die huurlingen kunnen er ook niets van. Zelden zo’n slechte ploeg gezien. Ik kom al sinds 1987 maar dit is met recht een van de slechtste elftallen die ik ooit in Den Haag heb gezien. Zelfs al die jaren in de eerste divisie zat er meer voetbal in het elftal dan nu. Echt om je kapot te ergeren dit.

 14. 14

  mars

  immers achter de spits immers moet achter het cool daar hoort hij op de tribune hij heeft een leuke tijd gehad maar is op nu

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl