Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Ton

  Ik ben benieuwd voor welke amateurclub Pinas na dit seizoen gaat kiezen!

  1. 1.1

   Hans

   Voetbalt al bij een amateur club ADO!

 2. 2

  Schollekop

  Geen de Boer weer maar wel Goossens?

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Del Fabro vervanger eventueel van Zuiverloon……..Als je die weer in het centrum zet, weet je al weer wat er gebeurd, verdedigen volgens de RIVM richtlijnen, achteruit lopen etc etc. Kijk eens goed in je selectie lafaard of er geen betere vervanger rondloopt.

 4. 4

  De Geep

  Bij elke wedstrijd staat, nu moet het, enige optie, blablabla en dan staan ze op het veld met weer een kut opstelling van een domme trainer en komen ze de middenlijn niet over.
  Deze kreten horen we nu al anderhalf seizoen het gaat echt niet gebeuren en als het een keertje gebeurt is het al veels te laat.

  Wedden we gaan de dubbeldekker parkeren en dan komen natuurlijk achter en dan is er weer alle hens aan dek en dan moet de hele organisatie weer om, leun voetbal is ook afschuit voetbal niemand wil de bal hebben of verdedigend ingrijpen.

 5. 5

  Peter

  Vol op de aanval zal het wel niet worden.
  Vol op de strijd zal het wel niet worden.
  De supporters vermaken, zal het wel niet worden.

 6. 6

  Rob

  We hadden gehoopt op 7 tot 9 punten. We hebben er al 1. Strijdplan en of idee/ tactiek is er dus niet geweest. Zal vanavond moeilijk worden daar RKC meer vertrouwen heeft en daarnaast ook nog eens behoorlijk voetbal neerzet. Wij hadden onszelf vertrouwen en lucht kunnen geven als je gewoon van Emmen en Willem II had gewonnen. Met een aanvallendere opstelling ( dus met spelers die willen werken) had dit echt wel gekund. Nu zit je nog dieper in de problemen.
  Zie niet veel vooruitgang met de “ervaren” spelers die er bij gehaald zijn. Komen totaal niet uit de verf of zijn geblesseerd. Zie ook niet dat ze zich erg druk maken over de situatie bij ADO.

 7. 7

  iwi

  3 punten zit erin maar dan nog zal er daarna een reeks moeten komen van overwinningen.

 8. 8

  De zwart

  Is niet om aan te zien, heb 40 minuten gekeken en ga iets anders kijken of TV

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl