Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Voorburg

  Het intereseert mee geen ene reet meer die overname.
  Er komen toch geen spelers mee bij we moeten het met dit zooitje doen en de trainer, hoop dat ze nog op tijd alles gaan geven bij een wedstrijd (denk het niet)

 2. 2

  leo

  Heb je geen gelijk in Voorburg. De deal is rond, het geld staat donderdag op de rekening (vandaag al 8 miljoen op de bank gekomen van v.d. Kallen, de overige 2 komt donderdag/vrijdag)
  Door Fontein is er vanavond een presentatie aangekondigd over de voortgang, hetgeen in ieder geval per direkt (lees:vrijdag/zaterdag) 2.5 miljoen in de jeugdopleiding, een investering in de organisatie (TD) en injectie eerste elftal, nog voor de 31e januari.

  1. 2.1

   GeorgeJMS

   Je lijkt goed ingevoerd, Leo. Dat je over veel parate kennis beschikt en het”spelletje” uitstekend kunt analyseren, heb ik meermaals mogen lezen en vaststellen.
   Dat Vd Kallen bij verkoop van zijn aandelenpakket goed gaat verdienen, mag duidelijk zijn, doch is zijn eigen verdienste.
   Belangrijker zijn de plannen met en voorgenomen investeringen in de selectie, voor de korte termijn, en de jeugdopleiding en het scoutingapparaat, met het oog op de lange termijnstrategie.
   Want het lijdt geen twijfel dat de bestaande spelersgroep onvoldoende kwaliteit (en zelfs kwantiteit) omvat om overtuigend de strijd tegen degradatie aan te gaan. Daarnaast zullen scouting en “De Aftrap” naar een hoger niveau moeten worden getild om in de toekomst gevrijwaard te blijven van onwenselijke toestanden als met welke we de laatste jaren worden geconfronteerd (aantrekken van allerlei spelers die vervolgens weer worden verkocht of verhuurd of de meeste tijd in het 2e elftal doorbrengen; geringe doorstrrom van eigen talenten naar het eerste elftal; e.d.).

  2. 2.2

   ooievaartjuh

   Je weet erg veel Leo , trots op je hahaha

 3. 3

  eddy

  het is nog steeds niet zeker,allemaal tegenstrijdige berichten

 4. 5

  Kaalkop

  Pas als het helemaal rond is en Mark het zelf zegt, geloof ik het

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl