Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Rob

  De groeten

 2. 2

  Doedel

  Ik kijk om me heen,zeker naar de ballenbak. Nee Gorter je bent niet goed genoeg. We hebben genoeg prutsers in het elftal.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Advies, contract ontbinden en transfervrij laten vertrekken, oké je loopt daardoor een kleine transfersom mis of een huursom echter staat tegenover dat je weer ruimte op de loonlijst krijgt.

 4. 4

  Ton

  Jerdy Schouten voor minimaal 3 miljoen euro naar Bologna. Hoe is dit mogelijk dat wij zo*n goede speler voor 1 appel en1 ei kwijt zijn geraakt!

 5. 5

  iwi

  appel en een ei?
  Was het maar waar.
  Onze huidige technische staf had hem niet meer nodig. Is zo de deur uitgelopen,nadat hij de jeugdopleiding had doorlopen en geen kans kreeg.
  Is geen achteraf gelul.Verschillende zogenaamde niet van voetbal verstand hebbende mensen riepen keer op keer geef die jongen een kans.

  1. 5.1

   Theo

   Dezelfde kenners beslissen nog altijd over onze toekomst. Zonder geleidehond.
   Wie er ook de baas wordt, die gasten blijven altijd.

 6. 6

  De Geep

  @Ton die kon te goed voetballen ze zijn op zoek naar nog meer Gorters lees kudde dieren die volgzaam zijn aan de technische staf.

 7. 7

  Jansema

  vrees dat we hem gewoon keihard nodig hebben al is het enkel voor de bank dat we nog een iets van eredivisie waardige speler (bekend met het niveau) als vervanger hebben voor een kaartenpakker en blessureklant
  ik ben ergens wel benieuwd hoe hij het op LB pos. doet

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl