Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Iwi

  T is net alsof we pech hebben gehad tegen een geweldig in vorm verkerend AZ.
  Maar die worstelen ook al weken en weten totaal niet om te gaan met het vertrek van 2 spelers die samen goed waren voor 42 doelpunten.
  Achterhoede is van bekend dat ze kwetsbaar zijn.
  Een schot hoog over van Nasser en Falkenburg 3 meter naast werden,omdat er verder helemaal niks gebeurde bejubeld alsof er iets geweldigs aan de hand was.
  Ook Lex is alle realiteitszin verloren.
  Vorig jaar was het ook zelden hoogstaand. Meer inzet,meer bluf,meer geluk en een once in a lifetime seizoen van Johnson die vaak uit het niks scoorde.
  Dan hadden we nog tenminste één super snelle verdediger waardoor je indien nodig nog 1 op 1 kon spelen of vroeg druk zetten. Je moet het hebben van El Khayati die alleen gevaarlijk kan zijn wanneer hij rond de 16 niet aangepakt wordt.
  Niet omdat hij ff vanaf het middeveld een dynamische sprint richting goal maakt.
  Ik zal graag positiever willen zijn,want ik baal als een stekker.
  FCDH staat boven mn vrouw,maar ik kan er echt niet meer van maken.

 2. 2

  Tiemen

  Misschien klinkt het raar, als ik dit zeg, maar ik zou Beugelsdijk wel eens in de spits willen zien, ik denk dat de verdedigers inclusief de keeper knap nerveus kunnen worden als hij daar steeds maar weer in of rond het strafschop gebied rond tiert, als een olifant in de porseleinkast, uiteindelijk heeft hij bij corners ook al meer dan eens gescoord.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Heb ik een andere wedstrijd gezien dan Immers? We hebben zeggen en schrijven misschien 1 kans gehad, hoe kan hij zeggen dat je met iets meer geluk dat balletje wel valt?? Om kansen te creëren moet er allereerst veel en veel beter gevoetbald worden. Zo zie je maar dat spelers een wedstrijd geheel anders beleven dan wij als toeschouwers. Of hij roept maar wat, dan kan ook natuurlijk. En ja, straks komen allicht de blessuregevallen terug maar dat is onder Groendijk geen garantie meer dat het dan beter gaat. Ik blijf zeggen, exit Groenendijk, nieuwe frisse aanpak en iemand die meer de zweep erop legt dan Groenendijk die van het armpje over de schouder houdt en spelers de hand boven het hoofd houdt.

 4. 4

  Marcoke

  Immers je kraait ONZIN uit! Net als iedereen die maar loopt te raaskallen over “we hebben weinig weg gegeven” en “het stond goed” en “het zit nu even niet mee”. Zo praten LOSERS die geen andere teksten hebben.

  Het is BAGGER SLECHT wat jullie laten zien aan en zonder de bal. En daar is Groenendijk verantwoordelijk voor……OUT!

 5. 5

  Theo

  Omdat we al jaren kritiekloos gevolgd worden door de Haagse media zijn spelers en technische leiding gaan geloven dat winnen “normaal”is met onze geweldige sel;ectie en dat bij verlies ook werkelijk alles tegen moet hebben gezeten. Voeg daar bij dat de salarissen die de heren verdienen aanzienlijk hoger zijn dan bij clubs die zelfs beter presteren dan wij en alles is verklaard. De begroting is zeker 25 % te hoog.
  Sanering kan niet uitblijven. En dan moet je ze horen piepen.
  Alleen de domsten onder ons zullen dan de directie aanvallen.
  Gelukkig hebben we de Chinezen nog om de zwarte piet aan te geven…….

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl