Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  De meeste spelers zijn te vervangen. Dus of er nu vroeg of later in de zomer duidelijkheid komt maakt voor de gemiddelde speler niet uit. Tuurlijk hoe eerder hoe beter omdat het aanbod dan nog groter is en je de selectie eerder intact hebt maar de gemiddelde matige ado-speler is te vervangen. Geldt niet voor enkele bepalende spelers natuurlijk. Kanon, Havenaar en wellicht in iets mindere mate Bakker.

 2. 2

  Kezen met Chinezen

  We hebben bijna altijd een bizar seizoen, alleen onder van de Brom was het bizar zoals het eigenlijk structureel zou moeten zijn in het linker rijtje. Onze club wordt al tig jaar door domme trekpoppen geleid die de club steeds dichter bij de afgrond brengen.
  Als ik hun was zou ik maar wat negatiever gaan begroten want zoveel centjes zullen ze niet gaan binnen halen.
  Wedden gaan ze dadelijk het parkeren nog duurder maken hahaha

  1. 2.1

   Sassenheim

   Je schrijft wat ik al jaren zeg, 1 jaar normaal met v/d Brom, andere seizoenen altijd degradatie voetbal tot enkele weken tot het einde van het seizoen. jaar in jaar uit, je gaat er bijna aan wennen.

 3. 3

  Iwi

  Malone en El Khayati zie ik nog liever blijven dan Havenaar. Onder Groenendijk heeft Malone 3X en El Khayati 5x gescoord.Laatst genoemde had daar nog minder minuten voor nodig dan Havenaar.Middevelders met scorend vermogen dus waardoor je niet alleen afhankelijk ben van je spits. Voor Havenaar heb je ook alternatief. Kastaneer had namelijk voor zijn Oog blessure en voordat hij door Petrovic gepasseerd werd 4x gescoord in de competitie en 2x in de beker,oftewel deed het zelfs beter. Van mij mag Mike blijven. Maar niet ten koste van alles. Want als er niks overblijft omdat er geen geld over is,dan heb je dus ook niks aan hem. T is nou eenmaal geen spits die ff een balletje oppikt en dan de hele achterhoede gek maakt.

 4. 4

  Marcoke

  Ik zou Havenaar, die van mij best mag blijven op basis van de laatste 2 maanden, anders ruilen voor een goede centrale verdediger. Tommie komt gewoon kwaliteit te kort en Meissner is ook te licht. Kanon raken we kwijt gezien zijn salaris dus daar moet wel iets van ruimte zijn.

  Waarom is de focus zo vaak op aanvallers ipv verdedigers? Kijk naar de topclubs, ze krijgen structureel heel weinig tegendoelpunten.

 5. 5

  Schollekop

  Slaat de spijker op z’n kop. Een club vaart wel met een stabiele directie en technische staf. En juist dat ontbreekt al jaren. Het is toch te gek voor woorden dat een club van een stad met meer dan een half miljoen inwoners jaar na jaar slechter presteert dan clubs uit provinciale stadjes als Almelo, Tilburg of Heerenveen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl