Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  En ik zei nog zo, blijf uit de duels weg Tommie??. Maar eindelijk 3 punten met een Becker die eindelijk de hele wedstrijd dreiging had. Zn voorzetten worden ook beter. Dat kan onze redding zijn want een Becker in vorm kan voor ons zeer belangrijk zijn. Alleen Alfhons we moeten wel gaan oefenen op inworpen, deze verlopen zo traag en worden zo slecht ingeworpen…..tip, laat de inworp nemen door je beste spelers omdat de bal eigenlijk altijd wordt teruggespeeld op de nemer, van daaruit kan je misschien verder gaan voetballen. Maar deze 3 punten waren erg belangrijk. Nu tegen Emmen volgende week ook 3 punten pakken en we hebben enige lucht.

 2. 2

  tiemen

  Eindelijk een spits in de spits plotseling scoort die ook nog eens twee keer, maar ik ben bang dat volgende week Groenendijks oogappel falkenburg het weer mag doen. Wil je zijn seizoen doelpunten tellen, is handig als je tot vier kan tellen, dan zit je altijd goed, want zoveel schiet die er toch niet in het hele seizoen.

 3. 3

  Realist

  Jaaaaa idd 3 punten .
  Maar dat was t ook dan wel .
  We hadden de eerste helft net zo goed over kunnen slaan en de eerste 20 minuten van de 2 de helft ook.
  Wederom anti voetbal , weer niet om aan te zien .
  Tikkie terug , en terug en terug , traag en …… pffffffff
  Iedere week hetzelfde liedje.
  Maar nu heeft de beste van de slechtste gewonnen en daar heb je ook alles mee gezegd.

 4. 4

  Iwi

  Superblij en opgelucht,zeker als je bedenkt dat die rode streep nu nog steeds akelig dichtbij is.
  Hopelijk beiden benen op aarde,want na iedere overwinning wordt er gedaan alsof er niks aan de hand is en het geweldig goed gaat. Deze overwinning is op dit moment niks meer dan het ontlopen van een crisis.
  Leuk voor Necid en goed voor ons,maar voor op dit moment is hij een goeie spits voor hooguit het Haags kwartiertje wanneer we voor de overwinning gaan..Een blinde ziet nog dat hij niet bepaald makkelijk beweegt.
  Ik hoop dat Fons nu wel de echte spitsen in de spits gaat zetten en denk dat we na vanmiddag/avond Zhang ook uit ons hoofd kunnen zetten mbt het kijgen van een echte kans doormiddel van basisplaatsen.

 5. 5

  carrero

  3 belangrijke punten.
  super Den Haag
  op naar emme

 6. 6

  Heel je reet vol

  Eindelijk, wedden die heeft dan ineens weer een basis plaats tegen Emmen dat wordt nog een heel lastig potje voor ons.

 7. 7

  Ton

  Necid nu gelijk in de etalage te koop aanbieden!!

 8. 8

  Iwi

  Iets anders. rondom Jerdy Schouten begint inmiddels(terecht)een hype te ontstaan. Hoe kan het toch in hemelsnaam dat een speler die bij ons zn jeugdopleiding heeft genoten,vervolgens doorschuift naar de selectie,niet één kans krijgt en gratis weg loopt naar Jupiler league?
  Wat een focking blunder van de technische staf is dit joh.
  Nou weet ik dat soms achteraf makkelijk lullen is,maar destijds waren er al een heleboel mensen/supporters die hoge verwachtingen hadden. Plofkop en Fons niet dus?

 9. 9

  Marcoke

  Dus Necid spreekt geen Engels of NL alleen Rusisch en nog zo’n Oost-Europese taal. Ja dan begrijp ik wel waarom het niet loopt met hem. Maar nu zie je dus wat voor waarde hij kan hebben als je hem aanspeelt in de 16. Twee goede doelpunten en dito assists, mag ook gezegd worden. Maar wat een slechte wedstrijd weer zeg, Kanon, Beugel en Troupe……zet ze in het 6e van een willekeurige hoofdklasser en ze vallen echt niet op hoor. Geen enkele drang naar voren, zowel met als zonder bal. Wat dat betreft doet Meijers nog weleens gekke dingen en dat kan ik zeker waarderen.

  Laten we wraak nemen in en tegen Emmen voor het schandalige thuis verlies. Maar ja, Emmen heeft echt wel een aardige ploeg en die speel je niet zomaar omver, vraag maar aan Pisvee.

 10. 10

  Ton

  Jerdy Schouten bij ons weg speelt nu de sterren van de hemel bij Excelsior! Staat nu in de belangstelling bij de Nederlandse topclubs!

 11. 11

  Rob

  Blij met de punten maar ik had Becker als man van de wedstrijd gekozen. Heeft het heel goed gedaan.
  Necid nu goed maar 1 zwaluw maakt nog geen zomer.
  Zhang krijgt geen kans dus die is na dit seizoen weg. Gelijk heeft hij want bij ADO sporen ze niet. Zelfde verhaal als bij Schouten. Krijgen de kans niet.

 12. 12

  Hans

  FCDH zeer blij met de overwinning, maar het kan veel beter, gezien de eerste helft. Het bewijs is geleverd, als je met een spits speelt. Necid goed gedaan ik ben je zeer dankbaar.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl