Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Uit wiens koker komt die Troupee eigenlijk? Is dat uit de koker van van As of aangedragen door jou Fons? Die Troupee kan er nl echt helemaal niets van, een pass over 2 meter langs de zijlijn gaat al mis. Hij is iedere keer zn tegenstander kwijt en verdedigt op 5 meter afstand. Echt kansloos. Maar goed, hij is einde verhaal. Ik hoop dat Bakker snel fit is, hij is bij uitstek een man die compact op het middenveld gaten kan dichten. Malone zal dan wel rechtsback gaan spelen, oké van de regen in de drup, want ook Malone is geen rechtsback maar slechter dan Troupee kan bijna niet.

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  bakkertje waar blijf je!!!!!!!!!!

 3. 3

  Hans

  ‘Moeten verdedigen met de absolute wil’

  Maar als die wil er niet is, door onkunde, wat dan Fons? Je verdedigers zijn van een matig of slecht niveau, het zit er gewoon niet in. Toppers in gele kaarten zijn het. Je kan wel iedere lompe boer achterin zetten met de opdracht schop ze maar neer als je gepasseerd wordt. Een verdediger dient ook slim te zijn, tactisch, en de motorriek te hebben. Als ik naar onze 4 verdedigers kijk dan zit dit er niet in, en in mijn ogen meer die lompe boeren waar ik over schreef. Een diepte bal, zit er niet in, alleen maar dat eindeloos gebrei achterin. Het lijkt wel een bejaardenhuis, met hun wekelijkse breiclubje. Als je het na zoveel jaren nog niet onder de knie hebt, dan wordt het ook niets, en dan mag je blij zijn dat je in de Peppy en Kokkie competitie speelt, want Europees wordt je afgemaakt, door een ieder, zo laag is het niveau. Mentaliteit is er niet, het willen werken voor je supporters en je club, anno 2018 is dat verdwenen, en wordt er alleen maar gedacht aan geld. Iets wat teveel wordt verdiend voor zulk matig voetbal, te zien is, haast iedere week.

 4. 4

  Theo

  Ik ben een beetje verbaasd over de reacties , die naar mijn idee louter zijn ingegeven door de laatste wedstrijdresultaten. Tot voor kort hoefde je bij niemand aan te komen als je maar enigszins de “kwaliteiten”van onze grote culttheld in twijfel trok. Terwijl daar alle ellende begonnen is. Hij was de keuze van de supporters waardoor hij door het voetbalondeskundige management van de club tot de best betaalde speler werd gemaakt. Terwijl hij in de 2e Bundesliga volkomen mislukt was lulde zijn zaakwaarnemer hem bij ons weer binnen. Een schande om de club zo in de maling te nemen voor je eigen gewin.
  We blijven zwalken als we van week tot week blijven leven. Als we de beker helemaal leeg moeten drinken zitten we zonder maatregelen voorlopig nog wel in de shit.
  Niet zeiken dus dat het uitzichtloos is. Eigen schuld, dikke bult.

 5. 5

  Iwi

  Hoe zit het met Aanvallen?

 6. 6

  Rob

  Normaal leer je van fouten! Fons niet, weer Necid en Groothuizen???

 7. 7

  Iwi

  Fons rot op. Neem je 020 keeper mee!

 8. 8

  Legia

  Niet gelukt!slecht slecht slecht slecht slecht slecht amateuristisch gespeeld

 9. 9

  Rob

  Gelukkig zit er een knop op mijn tv.
  Iemand vroeg een tijdje geleden of het nog wel leuk was om naar ADO te kijken? Mijn antwoord is NEE.
  Je groen en geel ergeren is overduidelijk uit Den Haag gekomen.
  Fons blijft maar vast houden aan dezelfde slechte opstelling.
  Zelfs tegen ploegen die ook slecht spelen zien wij nog kans om daarvan te verliezen.
  Heb de laatste 25 minuten nog even voetbal gekeken. Heb naar Fortuna gekeken.
  Emmen speelde in Herenveen en had daar met verzorgd voetbal kunnen en moeten winnen.

 10. 10

  DzY

  Tijd dat Fons zijn biezen pakt. Vertrouwen geven aan je spelers is top, maar er zijn grenzen. Wekelijks incasseren we onnodige doelpunten door blunders van de keeper, die ook nog eens zorg voor een gebrek aan rust en vertrouwen achterin. Dat zou hij als trainer ook moeten zien, maar dit doet of wil hij niet. Necid is een goede voetballer, maar hij is er een van het slag dat je moet bedienen. Geen goede voorzetten, geen doelpunten van onze spits. Becker is snel, maar vooral ook in het verzieken van die voorzetten. Het middenveld is zonder Bakker los zand. Het vertrouwen wordt steeds minder, de tegenstanders worden steeds sterker. Dit waren de weken waarin punten gepakt moesten worden en dat hebben we niet gedaan. Nog voor de winterstop staan we onder de streep, helemaal nu NAC en Groningen steeds beter spelen en ook punten pakken.

 11. 11

  Verkeerde Henk

  En weer een geweldige wedstrijd gespeeld?.
  Er zit geen chemie meer in het elftal, traag, lopen niet meer voor elkaar en het zelfvertrouwen is volledig weg.
  Fons ik zeg t nog één keer : ROT OP!!!!! EN neem ajb Groothuyzen mee misschien kan ie een zanggroepje gaan vormen met zn tante…….Maar ajb ROT OP!!!!!!

 12. 12

  Rob

  Als Fons blijft, blijven wij met deze spelers spelen en wordt na-competitie en misschien degradatie een feit.
  Ik zie totaal geen voetbal.
  Hebben Malone teruggehaald is geen schim meer van toen.
  Lex en Aaron kunnen wel aan de dope zitten zo slecht zijn ze.
  Kanon en Hooi international? Wat moeten ze daar dan beroerde spelers hebben,
  Groothuizen bij Oranje? Ballen poetsen of zo.
  Ik ga niet meer kijken zolang deze bagger er staat.

 13. 13

  Hans

  Een fluit concert voor FCDH. Een driedubbel fluitconcert voor Groothuizen!

 14. 14

  Realist

  Hahaha wat een amateurs , maar dat zeg ik al jaren dus is het geen nieuws

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl