Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Cars Jeans?? Nog nooit van gehoord maar dat zegt misschien meer over mij.

  En nu schakelen we over naar het ” Cars Jeans stadion in Den Haag”

  Klinkt voor geen meter maar ja, als zij centen in de club willen steken en anderen niet dan moeten we er maar blij mee zijn.

  1. 1.1

   Verkeerde Henk

   Dat je nog nooit van Cars Jeans hebt gehoord, ligt idd aan jou. Een groot kleding merk, groot geworden door zijn spijkerbroeken.

   Maar ik ben het wel met je eens dat het voor de naam van het stadion, niet klinkt maar dat is ook een kwestie van wennen. En idd, geld vergoedt alles.

 2. 2

  Rijswijk

  Cars jeans, B merk ,had eigenlijk Diesel of Levi’s moeten zijn. Zou ook beter hebben geklonken dan Cars jeans stadion. Maar ja, kan natuurlijk niet. Die kijken niet naar FCDH.
  Goed, centen zijn welkom maar stadionnaam wordt wel wennen..

  1. 2.1

   GeorgeJMS

   Ach, ook “Kyocera Station” vond ik aanvankelijk niet zo lekker klinken als “Zùidáhpâhk” ?, maar ’t is wel een goede, betrouwbare sponsor c.q. zakenrelatie gebleken.

 3. 3

  Kaalkop

  Goed nieuws! Verbeterd contract dus betalen meer dan Kyocera en basic fit blijft ook behouden. Toch nog wat positief nieuws qua sponsoring

 4. 4

  marcel

  waardeloos nieuws , een 020 geldwolf die niets met de club heeft . en ook nog eens waardeloos spul verkoopt , oftewel zeeman kwaliteit . wat mij betreft gaat de club failliet en beginnen we weer opnieuw met louter alleen regio mensen . bah old school rules

  1. 4.1

   Dennie Haag

   Tsjonge jonge Marcel, wat kan je nou toch weer makkelijk lullen… regel jij even wat Haagse sponsors die alleen de beste kwaliteit mogen verkopen? En alleen werknemers hebben die Haags praten en geel groene sokken dragen. Kop op man, wees blij dat er mensen geld in de club stoppen!

  2. 4.2

   Bob

   Je krijgt de partners die bij je passen. Soort zoekt soort. Wees blij dat de opbrengst van de naamsvermelding op het stadion voor de club is. De grootste opbrengsten van de buitenreclame zijn ook de komende 20 jaar voor de weldoeners van de club. Dank u wel, heren!

 5. 5

  Kees

  Net zoals wang zeker ? Haha die dennie , gelooft in sprookjes

  1. 5.1

   Ml. Wang

   Wat net zoals iek zekel? Iek ben goed, iek altijd alles goed gedaan, vlaag maal aan Blob, homo Henk en shemale

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl