Over de schrijver

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Kaalkop

  Goed zo Mike!

 2. 2

  Rob

  Wat ze ook zeggen. Hij is een echte ADO man.

 3. 3

  Hang Wang

  Mike schop vlak voor tijd die winnende erin tegen de havenslaven!!

 4. 4

  Broodje Warme Worst

  Mike gaat ons na het einde van het seizoen met opgeheven hoofd verlaten en schenkt zijn club nog een mooie transfersom. Dat is Mike.

 5. 5

  GeorgeJMS

  Over Haagse Mentaliteit gesproken…

  Top, Mikey, lajuh nie wahs makuh ;-). Zondag alle zeikers de mond snoeren door in de Kuip te scoren en gelijk ff die clubs die dachten jou voor een zacht prijsje op te kunnen komen halen, zich achter de oren laten krabben. Misschien dat ze dan komende zomer een realistisch bedrag voor jou willen neertellen.

 6. 6

  ooievaartjuh

  Mike Beseft gewoon na het gesprek met Wang, dat Az en grun geen stapje hoger op is vanaf nu 😉

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Jammer dat Groningen niet een beter bod heeft uitgebracht, nu zitten we nog langer aan een speler vast die zelf is gaan geloven dat ie een to (bb)pper is maar in werkelijkheid een blinde loper is en af en toe een doelpuntje maakt. Hopen dat hij in de zomer nog voor een mooi bedrag weg gaat want met hem gaan wij geen stappen maken.

 8. 8

  wv

  Mike komt er wel. Je ziet vaker talenten die ineens opkomen, bijna allemaal hebben ze daarna een terugval die de ene keer wat langer duurt dan de andere keer. Ook Toornstra en Janmaat hebben zo’n periode gehad.
  Misschien ligt het ook aan onze club trouwens (hoeveel voetballers gaan niet ineens veel beter voetballen als ze bij ons weg zijn, kijk eens naar Leeuwin?) maar ik ben er van overtuigd dat Mike het heeft.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl