Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

13 Comments

 1. 1

  De zwart

  War was jij dramatisch slecht meijers! Je stond stil en was geen schim van de speler die je vorige seizoen was. Duplan idemdito.

  Knjb dank voor de kansloze arbiters! Bal was over de zijlijn bij de 0-3 en buitenspel is echt ook in den haag van toepassing!

  Resume; slecht geslapen, toto verloren en wonden likken maar.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Hoe kunnen ze hier in dit stukje spreken van de veelbelovende Johnsen? Heb ik een andere wedstrijd gezien? Sorry hoor maar hij is in de lucht erg zwak en voetballende is het ook geen hoog niveau. Had een leuk schot en die kopbal had erin gemoeten. Naar de grond koppen en de keeper is altijd kansloos. Er moet een rechtsback komen, creatieve middenvelder en een scorende spits. Desnoods huur. En wel vlug, want anders loop je weer achter de feiten aan na 10 wedstrijden.

  1. 2.1

   Verkeerde Henk

   Maar ja, begroting nog niet akkoord en zonder die goedkeuring ga je geen geld uitgeven. Dus accordering zal wel op 30 augustus komen van de KNVB……..

   1. 2.1.1

    Illy

    Tuurlijk was Johnsen niet te top maar wel een werker waarvan ik denk dat we nog wel plezier van gaan hebben!

   2. 2.1.2

    Bob

    Dat is het probleem niet. Het Grote Hardnekkige Misverstand. Goedgekeurd of niet, geld om extra te investeren is er domweg niet.

 3. 3

  Geertruidenberg

  Johnsen is gewoon een aanwinst, werkte keihard, liep voor en achter mee te verdedigen, had pech met schot en kopbal ook, door de goede reflexen van utrecht keeper, ik heb er vertrouwen in, afzeiken na 1 serieuze wedstrijd hoort er blijkbaar bij.

 4. 4

  Peter

  Johnson hoort helemaal niet mee te verdedigen! Moet in de spits blijven en zijn goaltjes maken.
  Onze nr 2 is geen rechtsback…wat speelt die gast slecht zeg.
  Maar ik heb er wel vertrouwen in…

  1. 4.1

   Kaalkop

   Ja ik heb er ook wel vertrouwen in dat je met deze spelers niet in de problemen hoeft te komen. Het is alleen te hopen dat je snel punten pakt anders kan het mentaal tegen gaan werken

 5. 5

  Jan Doedel

  vond die Lorenzen goed invallen
  direct ook gevaar voorin, bij kUtrecht lichte paniek

 6. 6

  De Geep

  Die Janssen maakt altijd mega blunder tegen FCDH een griezel is het, laten we Gorter alleen nooit meer opstellen dat is pas slecht zeg. Laat gewoon Marengo spelen dan is er ten minste nog iemand die een ventje af en toe kan uitspelen.

  1. 6.1

   Bob

   De mega blunders van Janssen waren in ons voordeel. Hij durfde Bakker en Beugelsdijk niet eens een gele kaart te geven. Dat levert hem een slecht rapport op.

 7. 7

  Janus

  Ik vind die Gorter helemaal niks, snap niet wat ze daarin zien, Duplan (ook al was die bereslecht afgelopen wedstrijd) naar het midden en Lorenzen in de basis , no more Gorter.

 8. 8

  Bob

  Let je op, Ed?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl