Over de schrijver

Gerelateerde berichten

48 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Nou, dat is wel het definitieve einde voor Kramer. Als ik het zo lees allemaal beloofd het nog een leuk seizoen te gaan worden. Gewoon compleet nieuwe selectie op Koopmans en Ewijk (gaat steeds beter spelen) na. En met deze Griek, Morisson, Elmkies, Philipp, Kishna en Dario zit er echt wel genoeg kwaliteit voor plek 8-12 lijkt mij. Nadeel is alleen dat ze nog ingespeeld moet raken en dat duurt gewoon nog wel een maand zo niet langer. Maar ja, zo lang je maar geen punten aan concurrenten verspeeld is het prima.

  1. 1.1

   heeljereetvol

   Marocke ze stellen deze spelers niet op en dat is de pest ze halen wel maar doen er vervolgens niks mee let maar op die Ranko maakt gewoon dezelfde fouten als Fonzie etc.

 2. 2

  peter vakkie g

  ben beniewd naar deze Griekse spits, als ie maar niet lijkt op die griek van Pisvee Mitroukoulos want die bakte er ook helemaal niks van.
  Wellicht kunnen we straks vele malen de Sirtaki dansen !!!!!!!!!!!!!!!!

 3. 3

  Realist

  Waardeloos, wat ze bij ADO erg goed kunnen is 2de rangs voetballers aantrekken . Nou ja “ voetballers “ ????
  Het zijn geblesseerde , kreupele , amateurs , onervaren , ? zolang het maar geen drol kost . O ja , het kost punten hahaha

  1. 3.1

   Tiemen

   @Realist.

   Niet erg realistisch je opmerking, of ken je deze speler zo goed, kijk even op youtube voor deze speler. Ik denk dat ADO heel blij is met een dergelijke speler.

 4. 4

  iwi

  Is een You tube filmpje van zes jaar geleden wel realistisch dan?
  Deze speler is recent een tijd aan het sukkelen met zware blessures.
  We gaan het zien

  1. 4.1

   Ietje

   inderdaad prima spits voor Den Haag , alleen wat je al zegt is het filmpje van 6 jaar geleden. Wel een beest zo te zien met goeie snelheid en afronding. Volgensmij zit hij op dit moment zonder club en traint die niet mee met een club. Die zou wel eerst 3 weken moeten meetrainen bij Den Haag voordat hij speelminuten krijgt van Ranko.

 5. 5

  Sassenheim

  Realist ouwe azijnzeiker L0L , je word wel een beetje voorspelbaar vriend…Het maakt godver niet uit wie ze halen, of wat er aan de bestuurstafel besloten wordt, of je heb er wat over te zeike…..Ach het is natuurlijk ook een manier van leven………Het leven is qudt, het leven is qudt..(is trouwens een leuk liedje van)

  1. 5.1

   WD

   Die “Realist” is een azijnpisser 1e klas. Moet inderdaad een zwartgallig leven hebben en probeert zijn gram via de mail te halen. Ik heb hem nog nooit op iets positiefs kunnen betrappen. Volgens mij is het een mol van 020 die ons probeert in de put te praten. Uitkijken voor zulk soort figuren en uitbannen uit ons forem.

 6. 6

  heeljereetvol

  Blij of niet blij zien het is een gegeven dat deze speler toch niet opgesteld wordt net als de andere spelers die we halen algemeen bekend bij FCDH. Let op tegen Vitesse staan gewoon dezelfde elf in het veld let maar op.

 7. 7

  Peter

  We gaan het zien of deze speler ons echt vooruit helpt of niet.

 8. 8

  Bas 1968

  Béétje voet voelt spelen met kishna binnen lekker droog eind van het seizoen weer uitzwaaien ??

 9. 9

  Bas 1968

  Voetbal voley

 10. 10

  lodewijck van avezaath

  realist zijn vader(pappalamelullos) is zelf een griek en heeft daar geen contact mee dus vandaar zo negatief

 11. 11

  Realist

  Stelletje NSB’ers hier , behalve Peter . Lopen kk aan het einde van het seizoen en juichen als ze bij toeval een keer winnen of één doelpuntje maken met geluk .
  Het enige wat een goed jaar was is met vd brom geweest .
  Als jullie allemaal zo blij zijn met al die andere waardeloze seizoenen dan hebben jullie verstand van een ezel .
  Dus fuck you met jullie opmerkingen, de jostiband voetbalt nog beter met alle respect voor hun .
  Zeikuh , graag . Ik noem het realistisch.
  Gegroet, sukkels

 12. 12

  Anna

  Zit een kern van waarheid in betreft realist ?

 13. 13

  Peter

  Hahaha zou me niet zo druk maken Realist.
  Baal wel van supporters die hier medesupporters voor 020-ers uitmaken!
  Feit is dat er al jaaaaaren niet gepresteerd wordt en het bestuurlijk een rommeltje is.
  Nou zijn er weer veel “spelers” opgehaald, die overtollig waren bij hun club, langdurig geblesseerd waren/zijn, in opleiding zijn.
  Hoe dit gaat uitpakken gaan we dit jaar meemaken.

 14. 14

  Bas 1968

  Realist is idd heel negatief maar jongens als je heel eerlijk ben ga je kishna en die griek niet zien dit seizoen het is om de meute rustig te houden meer niet alleen realist breng het bot

 15. 15

  Ton

  Zo te lezen zijn we Realist zat op dit forum!???

  1. 15.1

   Peter

   Nee hoor. Praat voor jezelf.

 16. 16

  Diesel

  Realist zit over alles te zeiken n.l.

 17. 17

  Realist

  Dank je wel Peter . Ik wil niet negatief zijn maar het zijn gewoon feiten jongens . Ieder jaar is het een zooitje en steeds trappen we in die shit en mooie verkoop praatjes .
  Wat hebben we nou gepresteerd de laatste jaren ? Alleen vd brom heeft een keer wat gedaan en dat was t . Kom op jongens , doe je ogen is open , denk helder en simpel na en dan weet je dat ik en Peter gelijk hebben . Gr

 18. 18

  heeljereetvol

  @Realist op v/d Brom na heb je ook gelijk de droom dat wij structureel in het linkerrijtje spelen is een gewoon een Utopie. De club is een speelbal van domme ambtenaren en witte boorden criminelen en dan de schuld geven aan ons hooligans.

 19. 19

  Sassenheim

  Realist, je heb het nogal hoog op he met die engnek van de brom. Maar vergeet je even niet zijn tactische blunder uit bij Groningen. Brom had ruzie met Kubik, gooit m uit de selectie en zit vriend immers voor het eerst van zijn leven linksbuiten….(want dat kan als je een 5-1 voorsprong heb)en BAM 5-1 verliezen…brom had alle geluk aan zijn zijde, meer niet. Maar goed meneer realist , zeik lekker verder joh. Kijk dat er in DenHaag geen topclub van de grond komt, weten we al een jaar of 30, en waar dat aan ligt…zal in de gene zitten, daar hoef je geen realist voor te zijn. Wees maar blij dat er nog een paar Chinezen in de Haagsche slangenkuil stappen, want voor de rest wil niemand daar zijn vingers aanbranden, en Hagenezen/Hagenaars kunnen echt samen niet zelf een topclub van de grond krijgen. En zo Realistisch moet je zijn!

  1. 19.1

   WD

   Ik denk dat onze oprui “Realist” ergens 15 hoog achter in de Bijlmer woont en ons Hagenezen telkens probeert uit de tent te lokken en ons als supporters tegen elkaar op te zetten. Gelet op de reacties lukt hem dat helaas soms ook nog. Zijn geheugen laat hem dikwijls in de steek vandaar de onzin die hij ventileert. Mijn oplossing: lekker in zij (frituur)vet laten gaar smoren en niet meer op reageren!

 20. 20

  Peter

  Waarom zou een supporter zijn onvrede niet mogen uiten als er wanprestaties geleverd worden?
  Waarom moeten wij genoegen nemen met degradatievoetbal?
  Waarom zouden we genoegen moeten nemen met een team waar aan geen Hagenees zich meer kan herkennen?
  Elk jaar hoop je (tegen beter weten in) dat het beter gaat.
  Kritiek geven toont aan dat je betrokken bent en mee leeft. En dat mag best eens heftig overkomen.
  En vind je dat niks dan scroll je door en klapt vrolijk met de meute mee.
  Come on The Hague.

 21. 21

  Sassenheim

  @Peter , even wat antwoorden op je vragen.
  A: wanprestaties zijn er dit seizoen nog niet echt geleverd.
  B: Zo vroeg in de competitie kunnen we nog niet spreken over degradatie voetbal.
  C: Aan welk team zou een Hagenees zich moeten herkennen(?) Bedoel je daarmee dat er Hagenezen in het 11tal moeten.(?) Nou die zijn er niet, Er zijn op dit moment( en de laatste seizoenen) geen Hagenees te vinden die Ere-divisie waardig zijn. (En dat is eigenlijk al decenia lang zo) Of kan jij er 5 noemen?
  En idd Come on The Hague,
  Ik denk zelf dat ze met dit minimale budget een redelijke team hebben en kans hebben om rond plek 11 te eindigen …

 22. 22

  Realist

  Thanks peter . En uhhhh Sassenheim is tog een dorp !!! Ligt dichter bij joden als ons stadion . Wat een eikel net als wd

 23. 23

  Peter

  Nah Sassenheim…
  Begin seizoen verloren omdat er nog geen team stond. Kramer opstellen .
  We spelen van het begin af zekers wel om degradatie te ontlopen..is ook de doelstelling.
  Je geeft zelf aan dat er geen Hagenees in staat….dus wil je zeggen dat er in het haagse clubvoetbal geen talenten zijn…hahaha..slecht gescout dus. Jonge spelers voetballen buiten de stad..

 24. 24

  Sassenheim

  Tuurlijk realist, die slappe opmerking had ik al lang van je verwacht. En daarmee sla je echt de spijker op de kop. Alles wat DenHaag is ,is alleen goed, en 1 mtr buiten de stadsgrens is alles een KK-boer. Met deze kortzichtige gedachte lopen heel veel trieste Haagse-ventjes. Nou wees er trots op, en kijk wat je met al die “echte”Hagenezen bij de F.C. bereikt hebb…..juiist ja helemaal NIX …Blijf je rest van je leven lekker klagen en zeiken en suc6 voor de rest!!! En P.S. nee, Sassenheim ligt niet dichter bij de joden…..Die zitten zelfs in een andere provincie ..Maar dat hebben ze je vast op de lomschool niet geleerd…

 25. 25

  iwi alias Bassie

  jongens ho nou.
  Allememachies.
  Maak juliie liever druk waarom er een Acrobaat die het laatst zn kunstjes heeft vertoond in 2014 nou persee uit Griekeland gehaald moet worden.
  Mn broer Adrriaan is ook acrobaat en die had het voor niks gedaan.
  Dan was ik ook meegekomen om de jeugdscouts te ondersteunen.
  Voor de rest wees lief voor elkaar.
  FCDH Forever.

 26. 26

  iwi

  Mannen lees de kop en het verhaal nog eens goed.
  En vraag je dan eens af waarom ze niet Adriaan hebben benaderd.
  Die had het gratis gedaan en zn broer Bassie had zeker niet misstaan als aanvulling voor de jeugdscouts
  p.s ik ben geboren in de Jacob Catsstraat en woon inmiddels wat jaartjes met mn gezin in Zoetermeer.
  Ben ik nou echt of een neppert?
  En wees lief voor elkaar.
  Jezelf niet aangesproken voelen helpt ook.

 27. 27

  Marcoke

  @ iedereen, we zijn allemaal zeer met de club begaan anders zijn we hier niet. De een die loopt te kk en te schelden en de ander drukt zich wat genuanceerder uit maar onderling doen we wel ff normaal tegen elkaar graag. Vroagah was het al hommeles met elkaar dat slaat nergens op man, dan ben je echt sneu.

  Laten we blij zijn dat de bezem nu eens ècht door het elftal en staf gehaald is. Dat wilden we toch al die tijd? Er is geen geld voor een toptrainer en topspelers, zo is het nu eenmaal. Met deze gasten moeten we het voorlopig doen en ik heb er best vertrouwen in!

 28. 28

  Realist

  Fcdh forever . Old school rules

 29. 29

  Ed

  Het mag toch wel duidelijk zijn dat ik zie wie wat schrijft hier? (welke naam etc. je ook gebruikt)….Ik laat het toe voor de leuk (tot zover ik dat dan vind)! Woehahaha

  1. 29.1

   WD

   Volgens mij werk je wel heel selectief. Wat die Realist ons dagelijks door de strot duwt en veel van de harde werkers binnen en buiten onze club voor schut zet en voor alles en nog wat uitmaakt vind ik en velen met mij ruimtelijk te ver gaan. Ik weet niet wat jouw betrokkenheid met Realist is maar iets klopt hier niet. Als ik op een normale manier aangeef dat onze mol “de Realist” beter van deze site kan vertrekken, wordt deze mededeling zeer snel verwijderd. Als ik nu lees wat voor onzin en verwensingen hij hier weer verkondigd gaat zeer zeker alle perken te buiten. De oorlog en genoemde nsb ligt toch ver achter ons. En ook de Joden verdienen respect ook al hebben ze altijd geluk! Ben benieuwd.

 30. 30

  Ed

  Ik zit niet de hele tijd te controleren. En ik heb ook geen betrokkenheid bij Realist! Ik kan nog wel meer filteren of dat je alleen kan reageren dmv aanmelden en als laatste middel instellen dat niemand meer kan reageren (en dat zou toch jammer zijn voor alle andere bezoekers).

  1. 30.1

   WD

   Wat ik wil aangeven het jammer te vinden dat het nieuwe bestuur, staf trainer en spelerS nog voor ze goed en wel hun bedoelingen kunnen weergeven constant door dezelfde persoon de grond in worden geschreven. Een supporter hoort achter de club te staan in goede en slechte tijden. We moeten blij zijn dat Martin en zijn getrouwen de boel voor ons weer op de rails proberen te zetten. En wat hij tot nu toe heeft gedaan is in jaren niet gebeurt. De spelers die gehaald zijn verdienen zeker een nieuwe kans en met name de jonkies. Dus ophouden met het gezeik en geniet van de toekomst. Er zal zeker niet elke wedstrijd gewonnen worden maar strijd en passie kunnen we verwachten met deze trainer en zijn groep.
   Ps; Ed geen aanval op jou maar zorg dat de kerk op deze site in het midden blijft en niet afglijd

  2. 30.2

   Peter

   Zou zeker jammer zijn Ed om die reactie mogelijkheid uit te zetten. Ach we zijn allemaal op onze eigen manier begaan met onze club.
   Ik lees ook wel eens zaken waar ik het niet mee eens ben en soms zijn mensen het ook niet met mij eens. Lekker boeiend. We horen allemaal bij deze “club” ook al uiten we dat op verschillende manieren.
   Op mijn manier blijf ik zeggen dat ik het idee heb dat onze club verkwanseld wordt tot een handelshuis onder het mom van Adodenhaag, wat helaas geen FCDENHAAG is.

 31. 31

  Ton

  Hebben Peter en Realist een soms een verhouding met elkaar???????????

  1. 31.1

   Peter

   Doe effe normaal joh. Wou dat onze spelers net zo op de man speelden als jij doet.

   Eerst was ik een jood en nu dit weer.
   Ben gewoon een kritische supporter.
   Reageer eens op mijn idee over dat de club een handelshuis en doorgangshuis wordt van jonge spelers.

 32. 32

  Marcoke

  Ok Peter bij dezen, zolang de club er financieel wijzer van wordt heb ik er niet zoveel problemen mee. Want als er geld met tranfers wordt verdient dan kunnen we betere spelers halen die de club naar een hoger niveau brengen.

  1. 32.1

   Peter

   Ik weet dat deze zienswijze bij het “moderne” voetbal gewoon is. Vind het jammer dat je naar een onherkenbaar, steeds wisselend team staat te kijken.
   Maar ja, veel zullen dit gezeur van een oude supporter vinden.
   Zonde dat er zo weinig jong haags talent ontdekt wordt en doorkomt in ons vlaggenschip.

 33. 33

  Sassenheim

  @Peter , Zelf ik ik geen reet verstand van voetbal (daarom jenne collega`s mij, dat ik voor FCDH ben, maar dat komt omdat ik wat Haagsbloed door de aderen heb) Dat Denhaag een handelshuis wil worden, lijkt mij niet zo gek.(zijn alle clubs) Er hoeft bij deze jonge gehaalde spelers maar 1 talent te zitten, en de kassa kan ook eens bij onze FC gaan rinkelen, en met dat start kapitaaltje kan je dan……..Natuurlijk was het vroeger leuk om naar de schoppers als Talan Meppelink Heesen Lems Adam schelevis Gentile Lankhaar enz te kijken, maar daar red je het heden ten dagen gewoon niet mee. Je moet meer hebben dan inzet alleen om mee te doen in de EreD. En waar het door komt dat ze in DenHaag en omstreken niet kunnen voetballen,(?)zal wel aan de zoutezeelucht liggen ofzo. Maar het is gewoon een feit dat hier al een decennia of 3 geen enkele topvoetballer vandaan komt. Dus ja wat moet Jol dan, ver buiten de Haagsche vijver vissen. zorgen dat er punten op het bord komen, en dan komt het stadion ook wel voller (Na corona dan)..Maar dan zijn er die op iedere beslissing KK, en voor dat er een bal gespeelt is, alles bij de enkels afzagen, dat heeft natuurlijk geen flikker zin. Maar goed we zullen het zien, ik denk plek 13/14 moet lukken. Laten we het er beste van hopen! Groet uit Sassenheim ZH.

 34. 34

  Peter

  Tsja Sassenheim. Onze jeugd gaat in busjes naar buiten onze regio en wordt daar opgeleid. Gemiste kansen dus. Maar we gaan het dit jaar weer meemaken.

 35. 35

  Westlandet

  Zo nu weer wat rustiger hier gelukkig .wilde ik ook mij mening geven over deze mooi club .als westlander nota bene. Maar al zo’n 30 jaar regelmatige bezoeker.zelfs nog gevoetbald en nu een zoon bij ADO. Blij dat t afzeiken nu wat over is .lees graag op de cité de reacties soms zelf ook wel critic. Maar ieder zn mening. en ben erg blij met de m jol en co dat ze deze weg zijn ingeslagen .dus geef t een kans en laten we lekker zeiken op t spel of spelers af en toe maar niet zoals hier boven .dan gaat de lol er gaauw af .mzll

 36. 36

  Marcoke

  Ik ben ook oudere generatie inmiddels, liefst zie ik ook Haagse talenten op het veld en de club in Haagse handen, wie niet? Maar ja, er is gewoon geen plek meer voor nostalgische gevoelens want die brengen geen centen in het laatje. Ja het is pijnlijk om Haagse talenten elders te zien opduiken maar ja wat doe je er aan? Gaat alleen veranderen als FCDH een (sub) topclub wordt, regelmatig Europees speelt en daardoor mensen (niet alleen spelers) weer graag voor FCDH willen werken qua naam, status en mogelijkheden. Maar goed, je moet ergens beginnen toch?

 37. 37

  Ed

  Laat ik hopen dat ik subtiel genoeg ben geweest om het hier voor iedereen leuk te houden…

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl