Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  Olitano

  Zo is het maar net.

 2. 2

  Martijn

  De meerderheid van onze achterban? Mij is niks gevraagd en als ik met vrienden praat hebben zij ook liever dat die neuzen weer komen. Komt de sfeer tijdens deze wedstrijd ook alleen maar ten goede naar mijn idee

  Iedereen mag komen! Niemand is welkom!

 3. 3

  ab,ka,sc,ja,etc

  Klopt Martijn . Die v leeuwen moet niet voor mij praten , die schijterd

 4. 4

  Rob

  Hij heeft het toch over de meerderheid? Zullen jullie twee wel tot de minderheid behoren! Ben het ermee eens dat qua sfeer het positief zou zijn met uitsupporters erbij. Aan de andere kant brengt het ook weer ellende met zich mee, zoals gestaakte wedstrijden en boetes voor de club, al is het alleen maar om de kwetsende spreekkoren die ongetwijfeld zullen plaatsvinden. Daar kan je op wachten. Ik vind het wel prima zo. Laat ze maar lekker in dat stinkmokum

 5. 5

  anti 020

  ach welke meerderheid ? kidsclub zeker robbie ? En wat nou spreekkoren etc . schelden doet geen pijn en er zijn wel belangrijker zaken op de wereld die aandacht nodig hebben . Dus rob , ga lekkah thuis zitten pik , daat kan je veilig achter je tv tje schuilen huilenbalk

 6. 6

  Heel je reet vol

  Ach ach, wedstrijden zijn veel leuker met uit publiek!

  Gelukkig is de club nu wel echt ADO aan het worden, lijkt bijna AZ wel zondag liggen de klappers klaar met wat vaseline.

  1. 6.1

   Ml. Wu

   Ni hao iek altijd ook vaseline in leet doen als iek heet eten gedaan heb

 7. 7

  Rob

  @ anti 020, hoezo huilebalk, stumper. Ik geef gewoon mijn mening, vond het vroeger ook veel leuker met uitpubliek erbij. Spreekkoren doen mij zeker geen pijn, maar de rest van nedeland zal het weer graag aangrijpen om ons zwart te maken. Kost de club alleen maar geld en negatieve publiciteit en zo wordt het nooit wat. Kun je wel zeggen who cares, nobody like us but we don’t care. Maar we zijn allang geen fc den haag meer zoals vroeger, het is tegenwoordig ook meer een kidsclub met een hoop 16-jarige schreeuwers. Oude echte harde kern is er al lang niet meer en zit zeker niet op midden noord. En ja, ik ga al sinds 86 (toen moest anti 020 nog geboren worden neem ik zomaar aan, het gebruik van de term ‘020’ trouwens ook) dus weet wel enigzins waarover ik het heb.

 8. 8

  ab,ka,sc,ja,etc

  Daar heb je een pint rob but who care ? Het is nu ook een tyfuszooi en dat komt niet door de de supporters !

  1. 8.1

   Ml. Wu

   Jaa daal jij hebt pint Lob. Tyfuszooi niet onze schoeld. Vlaag maal aan Blob en homo Henk.

 9. 9

  Martijn

  @mi wu. Kanker kneus

 10. 10

  Olitano

  Martijn@ ik krijg ik de indruk dat jij en je vrienden tot de jongere garde behoren. Niet mis mee, maar je hebt waarschijnlijk niet het drama in het Zuiderpark meegemaakt. En dan heb ik het over maart 1987. Idem overval op het home in het Zuiderpark.

  Er zijn best wel wat jongere supporters die die lui uit Noord Holland graag zien komen. Het zal voor de sfeer zijn maar ook om de confrontatie aan te gaan. Ga er maar vanuit dat het uitvak dan barstensvol gaat zitten met op sensatie beluste figuren. En heel Nederland kijkt en luistert mee.

  Het klinkt spannend, maar een escalatie wil het merendeel niet. (ik weet het, jij bent niet gevraagd). Rob heeft al uitgelegd welke schade dat voor onze club kan opleveren.

  1. 10.1

   Martijn

   @olitano. Klopt het drama 1987 heb ik inderdaad niet meegemaakt. De sfeer in het Zuiderpark wel.

   Mijn intentie is ook niet de hele kk zooi te slopen maar weer een sfeer te beleven die bij zo’n wedstrijd hoort, dus waar beide groepen bij aanwezig zijn. In het huidige stadion zie ik ook niet snel wat gebeuren en wat in eerdere reacties ook al is gezegd is dat de supporters van toen en nu ook niet meer dezelfde zijn.

 11. 11

  Segbroek

  Hallo, van mij mogen ze ook wel weer een keer komen. Komt de sfeer alleenmaar te goed. Aangrenzende vallen leeg houden, dan moet het toch wel goed komen??

  1. 11.1

   Bob

   We hebben plaats genoeg.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl