Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Janus

  Hier zit wel iets meer achter dan een eigen beslissing, er zal wel een hele goede rede zijn waarom hij ineens weg wil.

  Maarja zoals altijd bij ons loopt iedereen voor een appel en een ei de deur uit.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Missen we niets aan. Welke talenten zijn er uit zijn koker gekomen die een echte aanwinst voor het eerste elftal is/zijn? Er worden de verkeerde talenten gescout en binnen onze opleiding worden ze ook niet beter. Kortom wegwezen en hek sluiten voor deze knakker. Heeft niets toegevoegd, nu niet en in het verleden net zo min.

  1. 2.1

   Antoine

   Helemaal mee eens.Dit vertrek is toch niet zo dramatisch als wordt voorgesteld?Deze types zijn uitsluitend bezig om zich een zo gunstig mogelijke uitgangspositie te verschaffen voor een volgende baan.

 3. 3

  Iwi

  Jammer,maar een tikkeltje overdreven zeg! Ze doen net alsof hij zelf dat jeugdcomplex gebouwd heeft en dat deze nu weer afgebroken kan worden. Hij maakt het seizoen ook gewoon af. De organisatie staat en er is meer tussen hemel en aarde. Zowel voor Meppelink als voor de jeugdopleiding.

 4. 4

  Kaalkop

  Misschien heeft hangwang nog een baan voor hem in China

 5. 5

  De Duis

  Persoonlijk altijd een aanwinst voor de club gevonden. Dat het een mannetje is, daar was wel over heen te komen. Zijn ze dat niet allemaal?

  Over de talenten die niet doorkomen. Dat komt omdat we geen geld hebben en niets kunnen bieden. Daarom stappen ze over naar kapitaal krachtige clubs als PSV, Ajax, Feyenoord en zelfs Vitesse.

  Omdat we ook geen echt tweede elftal hebben (of een amateurteam) kunnen we jongens ook niet een jaartje laten rijpen in deze teams. Dat is ook een gemiste kans van de club.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl