Over de schrijver

Gerelateerde berichten

15 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Een bewuste bal…..laat me niet lachen. Hij deed zn ogen dicht en wilde de bal voorzetten zonder Necid gezien te hebben. Maar goed wie maalt daarom?!! Maar wat was het weer armoedig slecht. Geen druk op de bal….nee en terwijl we daar wel de spelers voor hebben, Immers en Bakker moeten dat kunnen. Maar echt t voetbal is zo slecht. We moeten echt doorselecteren want dit gaat een keer fout. Echter deze 3 punten zijn heel belangrijk en daar geniet ik even van want in de komende wedstrijden reken ik op niets.

 2. 2

  Iwi

  3 punten dat is mooi.
  Maar ook totaal verbijsterd.
  Na de vele harde woorden jl week na Emmen.
  Hoe je dan begint.
  Wat was dit ongelovelijk slecht.
  Gelukkig stond Zwinkels 2x in de weg en ga je door een lucky uit het niks met 1-0 de rust.
  Dit deed de wedstrijd geen goed.
  Ik weet niet wat ik zag.
  Na afloop zullen de Bobo’s en verantwoordelijken wel het glas hebben geheven op de “geweldige”overwinning.
  Ik ga volgend seizoen(onder Fons)dit echt niet meer aanzien.
  P.s Men is El Khayati geil.
  Die nummer 21 van Pec,die rood kreeg is niet één,niet twee,niet drie,maar 5 klasse beter.

 3. 3

  De Geep

  Eindelijk scoren wij eens vlak voor rust meestal ligt ie bij ons erin. Het was niet om aan te gluren en is tactisch ook triest dat ze niet weten hoe ze tegen een 5-3-2 systeem druk moeten zetten en een vent dekken aan de linker kant was het zwemmen geblazen. Hopen op een wonder volgende week maar ben bang voor een flink pakslaag.

 4. 4

  lodewijck van avezaath

  kan me niet meer verrotten hoe ze spelen(het is toch bagger) die 3punten vind ik belangrijker dit seizoen, onder deze trainer is het toch een puinhoop . nou geef hij necid en goossens weer hoop. over 2 weken zet hij ze weer er naast. het is een lul eerste klas. verwacht niet nog op een goeie wedstrijd dit jaar. rekken en erbij blijven. pfffffffffffff.

 5. 5

  Rob

  15 februari 2019 at 22:21
  Pff, meer geluk dan wijsheid maar zowaar 3 punten.
  Man man man, wat is het slecht. Zit toch echt geen voetbal in en een coach die geen idee heeft wat voor spelers hij heeft.
  Waarom Malone als je echte verdedigers op de bank hebt? En dan Necid wisselen voor Falkenburg? Ik weet niet maar volgens mij waren ze weer lekker bezig de lange bal te spelen waarbij Necid af en toe de bal nog kon aannemen. Falkenburg niet gezien.

 6. 6

  Marcoke

  3 onverdiende maar wel hele belangrijke punten door een lucky goal, dat is de waarheid en niet anders.

  Maarrrrrr, wat ik dus heel kwalijk vind is dat men dus BEWUST voor deze afschuwelijke speelstijl kiest!

  Nou was ik altijd in de (naieve) veronderstelling dat voetbal wordt gespeeld voor het grof betalende publiek. Dan mag je verwachten dat men voor dat geld er alles aan doet om de betalende supporter waar voor zijn geld te geven en zo aantrekkelijk mogelijk probeert te spelen, toch?

  Maar nee, schijt aan de fans die door weer en wind komen kijken. Dat vind ik echt schandalig! Met leuk aanvallens voetbal hadden we OOK kunnen winnen van Zwolle! Kijk dat we volgende week compact spelen snap ik maar tegen Zwolle?

 7. 7

  Hans

  Gelukkig! 3punten! Met 35% balbezit, voor FCDH. Ik ben blij?

 8. 8

  Rick

  Gelukkig 3 punten dat is het enige positieve aan gisteravond. Tegen de zwakkere ploegen hebben we het laten liggen de afgelopen weken en nu krijg je een zwaar programma. Ik houd mij hart vast in ieder geval.

 9. 9

  Theo

  Na de weer geslaagde “tactiek” van Fons pleit ik ervoor hem meen contract voor VIJF jaar aan te bieden. Voetbal is voor een deel mazzel en toeval en juist die twee voor ons onontbeerlijke elementen heeft onze Fonsie als geen ander onder controle. We zitten nu in het derde jaar onder zijn verbluffende mazzelexpeditie en ook dit seizoen voetballen we als een natte krant maar krijgen door een wonderlijke speling van het lot toch steeds weer aan 3 punten.
  DANKZIJ DE GOUDEN PIK VAN FONS! Laat Manders snel het contract met hem verlengen.
  De Haagsche Courant en West staan er achter (die staan achter alles wat de directie doet…..)
  Dus: Nooit meer praten over beter voetbal! Laat ik het niet merken!

  1. 9.1

   Hans

   Waar blijft de grote sponsor UVS? Waar bij andere clubs miljoenen worden geïnvesteerd heeft UVS blijkbaar niet veel over voor hun aankoop. Ze zijn net zo goed als het voetbal wat FCDH laat zien. Of zie ik het verkeerd?

 10. 10

  Iwi

  onze begroting is al veel hoger dan andere clubs die het even goed doen als ons met leuk voetbal.
  Dat heeft met juiste spelers scouten te maken.
  Dan hebben sommige clubs zelfs nog ruimte in die begroting om in de winterstop gericht spelers te halen.

  1. 10.1

   Theo

   De spijker op zijn kop. Met het huidige management is FCDH een bodemloze put.
   Praatjesmakers met een gat in hun hand Waarschijnlijk hebben ze niet eens handen….

 11. 11

  Rob

  Blijft raar en beschamend dat je met spelers speelt met zoveel ervaring en de meeste ook al jaren samen spelen zulk baggervoetbal laat zien. En je ook nog eens door ploegen die net uit de biercompetitie zijn gekomen laat weg spelen. Scouting maar ook tranig is dus kut.
  Fons heeft ook geen idee. Malone verdediger terwijl je Pinas en Goppel op de bank hebt. Dan ook nog eens Necid eruit halen terwijl je constant de lange val speelt. Is vragen om problemen omdat daardoor PEC steeds kon aanvallen.

 12. 12

  Iwi

  Becker en Goosens hadden aanvallende zoals men tegenwoordig zegt hoogstaande backs tegenover zich en daarom meer op eigen helft te vinden.
  T kan zijn dat Fons daardoor verrast was,maar dan heeft hij zn huiswerk duidelijk niet goed gedaan. Zo speelt Pec al jaren.
  Waarschijnlijker is dat het wel de bedoeling was,want waarom zet je Goosens anders op rechts. Die moest dus Ehuzibue opvangen met als gevolg dat je aan hem totaal geen reet hebt kwa voorzetten.
  Dan is het weer de vraag of Necid wel de juiste man is om dan al die ruimte te moeten belopen. Die worsteld al met de bal en loopt met een zak aardappels lijkt wel. Ja hij traint 110%. Dan wordt het tijd dat ie wat makkelijker beweegt.

 13. 13

  Marcoke

  Necid is een afmaker die leeft van goede voorzetten. Niets mis mee maar dan moet tie die wel krijgen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl