Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

11 Comments

 1. 1

  ger

  Matthijs Manders laat je toch niet voor de gek houden door die Chinese,ZE ZEGGEN van alles maar die komen de afspraak toch niet na,hoe lang nog.

 2. 2

  De Geep

  De Chinese eigenaars gaan er geen geld meer insteken, dus ik ben toch benieuwd waar die begroting op gebaseerd is. Er zijn weinig sponsoren inkomsten, de opbrengst van de catering zal vies tegen vallen, tv inkomsten zullen omlaag gaan etc.etc.
  Als we erin blijven zal ik toch maar die begroting terug brengen naar 12 miljoen, en dat zal toch echt betekenen dat volgend seizoen wederom structureel billen knijpen wordt.

 3. 3

  mars

  redbull zoekt een nederlandse club ze hebben er al 5 over de wereld maar zoeken nu een nederlandse om die vleugels te geven de top clubs zo als ajax psv feyenoord zijn uitgesloten dus wat let je stuur ze even langs wang die pompen er wel centen in ze hadden ook een duitse club gekocht en die stond in de 5e devisie en staat nu twee de in de bundasliga

  1. 3.1

   EersteViking

   Voetbal-technisch niets mis mee…
   Maar onze Reigah wordt dan een leeuw en t geel groen wordt rood…

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Ik vind dat Manders dit nieuws nu op dit moment niet moet brengen. Er is net rust en we zijn nog niet echt veilig. De spelers gaan zich nu weer afvragen heb ik volgend seizoen nog een baan? Zeer onverstandig. Had hier even 2 a 3 wedstrijden mee gewacht. En ga eerst intern op zoek naar oplossingen. Kortom ongeschikt.

  1. 4.1

   Kaalkop

   Waar staat dat spelers met een contract moeten vrezen voor hun baan? Dit artikel geeft echt geen onrust. Wat is er nieuw aan deze informatie? Nog steeds weet niemand wat die chinezen nou eigenlijk met onze club willen en als ze allerlei toezeggingen hadden gedaan voor bijvoorbeeld 2e ring op stadion, echt gras, 10 miljoen per jaar extra storting op de begroting en Europees voetbal had toch niemand ze meer geloofd

 5. 5

  Marcoke

  Trap er toch niet in joh, die Chinesen zijn absoluut niet te vertrouwen. Dat hebben ze wel bewezen vanaf dag 1 lijkt me.

  Waarom, waarom hebben ze onze club gekocht? Wie gaat er nou een bedrijf kopen en dan zeggen zoek het nu maar zelf lekker uit wij stoppen er geen geld meer in (in hun eigen bedrijf dus)??

  Heel raar want je wilt toch een succesvolle business hebben of niet? Als blijkt dat het niet gaat zonder verdere investeringen dan stop je er toch meer geld in of je verkoopt het als je er geen heil meer in ziet. En zolang die chinesen er in zitten zal GEEN ENKELE grote sponsor zijn vingers willen branden aan FCDH.

  1. 5.1

   Bob

   Voordat willekeurig welke andere persoon of bedrijf zich met onze mooie club zal gaan bemoeien krijgen de platte haagse schreeuwers eerst een gratis lesje in beschaving.
   Lijkt me logisch als ik terugdenk aan de TV optredens in talk shows, de spandoeken in de stadions (uit en thuis) en de interviews in de landelijke en lokale media.
   Deze reactie zal wel weer verkeerd vallen. Maar kan iemand hier even vermelden welke grote sponsor wij hadden voordat United Vansen in beeld kwam?
   Ik ken er maar 1: de gemeente.

   1. 5.1.1

    Kaalkop

    Ik ben het eigenlijk met Marcoke eens bob. Zo leeg als de eretribune en sponsoring nu is, is het niet geweest sinds we in het koekblik in de ereleague spelen. Dat is toch echt de schuld van jouw Chinese vrienden

 6. 6

  Marcoke

  Ik snap heus wel wat Bob bedoelt over dat er nog nooit echt grote sponsors zijn geweest bij ons. Tuurlijk speelde vroeger het imago van hooligans mee maar die tijd is echt over. Pijnlijk is het feit dat Aegon, hoofdkantoor pal naast station Mariahoeve, jarenlang hoofdsponsor van 020 is geweest ipv te kiezen voor de lokale trots. Vanuit hun oogpunt logisch, zij willen internationale exposure die ze eerder bij 020 krijgen dan bij ons. KPN, Shell en noem ze allemaal maar op zullen nooit voor ons kiezen. Nu zelfs het MKB niet in wil stappen bij het ” chinese” DH is toch een zeer duidelijk signaal.

  En de “schreeuwers” waar Bob op doelt zoals Van Zweden hebben ergens natuurlijk wel een punt. Dat schelden op Twitter en in de media moet hij idd niet doen. Maar kom op, die chinesen zijn wel de laatste die over beschaving mogen praten zoals ze met onze club om gaan. Ja ze hebben een rijke historische beschaving jammer alleen dat ze dat niet laten zien bij FCDH.

 7. 7

  Bob

  Het is al talloze malen eerder gezegd: sponsoring is niet geld geven omdat je iemand of iets aardig vindt. Je stelt als bedrijf eerst vast welk percentage van je omzet je gaat investeren in marketing. Een klein deel wordt bestemd voor sponsoring. Het moet allemaal verantwoord zijn binnen de marketing mix. Wie er meer over wil weten: zoek op internet, graaf een beetje door en je beseft dat maar een zeer klein deeltje van het budget wordt uitgegeven aan lokale
  marketing.
  Onze verkopers moeten zich helaas steeds meer beperken tot de lokale markt. En daar barst het van de concurrentie. Wij spelen onze thuiswedstrijden voor hooguit 9.000 toeschouwers. Elk aantal dat hoger door de club wordt opgegeven (11.240 bijv.) wekt de lachlust op van ons die zelf in het stadionnetje (max. capaciteit 15.000) zien dat hele vakken leeg blijven. En dat vaak enkele duizenden kinderen tegen een vriendenprijsje de tribunes bevolken. Ik wil maar zeggen dat we het publiek niet kunnen verleiden onze wedstrijden te bezoeken.
  Dat weet inmiddels elke marketeer en dat heeft niets met mijn vermeende “vrienden” te maken. Ook bij de ras hagenezen Ringelenstein en Jansen en later vd Kallen speelde hetzelfde: een klein stadionnetje dat NOOIT uitverkocht was. Ook duizenden vrijkaarten of aanbiedingen met gigantische kortingen verleidden de consument niet tot een bezoek.
  In het bedrijfsleven moet tegenwoordig elke euro verantwoord worden uitgegeven. Cadeautjes krijg je nog maar hoogst zelden. Is niet verantwoord.
  Onze kans ligt in China. Kijk naar de wedstrijden in de Premier League met op China gerichte shirtreclame en boarding . Maar ook daarin hebben we gefaald met onze agressieve beledigingen en stompzinnige persconferenties.
  Kijk toch eens in de spiegel!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl