Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Maar dit is niet het hele verhaal.

  Op de site van VI staat een stuk van 6 nov jl van Tom Knipping over deze zaak. Blijkt dat hij voor 4 jaar bij Twente kon tekenen voor 350k ex premies per seizoen. Die Veldman zei toen niet doen vanwege onzekere situatie daar.

  Vervolgens dus terug bij FCDH gekomen voor “slechts” 225k. Nou wil ik hem niet direct beschuldigen van opzet maar sinds hij terug is loopt het voor geen meter met hem. Geen schim meer van zichzelf toen die weg ging.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Omdat hij ook niet naar ADO wilde maar er waren geen andere opties…….

 3. 3

  Olitano

  Die tien ruggen is een koopje voor Kanon. Die zakwaarnemer had veel meer kunnen verdienen.

  En Kanon 225.00 euro per jaar ? Aardige vent maar dat is ie niet waard. Doe mij maar Van Goppel, die kost niet zo veel.

  1. 3.1

   Theo

   Wat heeft Kanon hier in hemelsnaam mee te maken?
   En een salaris van 225.000 resp. 235.000 voor Malone is natuurlijk schandalig overbetaald. Steeds meer blijkt dat bij onze club weinig marktkennis beschikbaar is. Ze laten zich elke keer weer in het pak naaien door zaakwaarnemers. Grootste profiteurs als Immers, Meyers, Beugelsdijk enz. nemen ons verschrikkelijk in de maling. Let even op: bij een club als FC Utrecht is het salarisplafond 200.000 euro. Niemand kan volhouden dat Utrecht mindere spelers heeft dan wij! Wij zijn kansloos tegen ze en toch betalen we onze spelers gemiddeld 25 % meer. Dat doen we al jaren. Of ze nu Jantje, Pietje of Klaasje heten: bij FCDH staat Gekke Henkie aan het roer. En de zaakwaarnemer lacht zich de ballen uit zijn broek.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl