Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Haagse kees

  Goeie speler. blij dat ie t er bij zit.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Ohhhh, was het niet goed Fons. Volgens mij stel jij de spelers op. Je hebt nu meer keus en je kiest zelf voor de spelers die hiervoor dramatisch waren. (Eubihi, Johnsen, Hooi etc) Je had ook Falkenburg in de spits kunnen zetten en Kishna voor Hooi. Daarnaast kan je wellicht een van de centrale verdedigers omtoveren tot rechtsback of anders Gorter daar neer kunnen zetten. Slechter kan hij het niet doen en er zit in ieder geval gif in.

 3. 3

  100jaar

  Volgens mij deed hooi het prima , over de andere twee heb je gelijk

 4. 4

  ab,ka,sc,ja,etc

  Pluim voor becker , beugelsdijk . Wat een toppers hahahaha

 5. 5

  Ano-Niem

  Hooi deed het prima.
  Wat ik gewoon niet begrijp is dat Tommie er maar in mag blijven staan. Zal wel weer te maken hebben met het feit dat hij een Haags gezicht is voor de achterban.
  Hij heeft een mooie prijs gewonnen voor maatschappelijk speler en de kids waar ie het voor doet is ongeveer zijn niveau.

  Tommie en Tyrone, de Peppie en Kokkie van de eredivisie, bewijzen wekelijks dat we echt een probleem hebben in de verdediging. Het is maar hopen dat Nick Kuipers er iets van weet te bakken, dan hebben we alleen nog een probleem op rechts.

  Van As was trots dat alle posities dubbel bezet waren, maar in de verdediging hebben we een aantal posities dubbel bezet met Jupiler spelers.

 6. 6

  Janus

  Ja en je beste verdediger doe je weg, ik vond het de wedstrijden als Meissner en Kanon in het centrum stonden het meest solide.

  Tommie en Tyrone zijn Peppie en Kokkie, maar Nick en Bas Kuipers zijn Laurel en Hardy.

  Ik snap niet wat ze daarin zien en dan Meissner wegdoen.

  Daarnaast heb ik de wedstrijd gezien, het is dat Willem II net zo dramatisch slecht is als wij en dat Nasser schitterend zijn 2e binnen prikt, maar zo win je verder echt van niemand.

  1. 6.1

   Ano-Niem

   Meissner is niet weg, hij wilde blijven om voor z’n plek te vechten.
   Dat maakt het dus alleen ook maar vreemder, kennelijk is Meissner volgens de staf minder dan Tommie en Kuipers.

 7. 7

  Doem

  Allemaal stemmen bij VI voor speler van de week !

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl