Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

8 Comments

 1. 1

  Ali

  Van as is lekker bezig! hij gaat voor de play offs zo te zien ?

 2. 2

  De Geep

  Van As zo te zien heeft veel te veel chinees gegeten sinds hij bij ons op de loonlijst staat.

 3. 3

  Marcoke

  Leuk hoor maar op dit soort secondaire aanwinsten zitten we niet te wachten. Moet je eens kijken hoe onze concurrenten hun selectie versterken met nog minder middelen….waarom kunnen wij dat niet??

 4. 4

  lodewijck van avezaath

  zal ook nooit gebeuren het zijn zakkenvullers daar. ze houden ons weer een jaar rustig.

 5. 5

  Theo

  Speler met Eredivisiepotentie. Is veruit de beste van de opleiding, Daar heb je meer aan dan de tweedehandsjes die Van As doorgaans contracteert. Langzaam brengen.

 6. 6

  iwi

  @Theo.
  Ik geloof je.
  Aangezien de geschiedenis.
  o.a Schouten,De Boer,Atmarikajo,Ladan en nog een paar die werden aangekondigd alszijnde onze toekomst,maar uiteindelijk 0,0 de kans hebben gekregen,acht ik de kans groter dat ook hij in 2021 transfervrij een deurtje verder gaat kijken.

  1. 6.1

   Theo

   Is goed mogelijk met een trainer alsd Fons en een selectie “ouwe jongens krentenbrood.” Die nemen geen risico’s met jonge spelers en zijn dus schadelijk voor de club met hun zogenaamde realistische beleid.
   Fons was vroeger anders. Toen nbracht hij op basis van verzorgd voetbal jonge talenten. Daar had je als club op de langere termijn veel meer aan dan de puntenpakkers die van week tot week leven. Daardoor is er geen prestatie druk van ondeeraf en dan ga je op zeker naar de haaien. Alleen een paar maanden later.
   Met alle respect: Immers en zijn leeftijdgenoten staan de toekomst van de club en de jongere spelers in de weg. En dan ligt de dader op het kerkhof.

 7. 7

  Ton

  Ook deze speler ken ik niet!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl