Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Hans

  Ik verwacht veel strijd, vechtlust en passie, volgens Lex. Dat is dus wat ik vaak mis, in vooral de thuiswedstrijden. Bij verlies, daar heb ik geen vrede mee Lex. Laat ons juichen, en hoe er gewonnen kan worden maakt mij weinig uit als we maar winnen.

 2. 2

  Iwi

  ja en uiteindelijk is de kans heel groot dat VARretje de uitslag bepaald.
  Kom op zeg. Echt nog nooit zoveel onterechte rode kaarten,pingels en negatief beïnvloedde uitslagen gezien sinds die geweldige”succesvolle”VAR(s)er is.

 3. 3

  Doedel

  Oh iwi ik dacht dat ik door fanatischme dacht dat het niet zo was met die var maar dus duidelijk wel. Toch die cholera var, als je beugelsdijk heet krijg je de eerste beste overtreding een gele kaart en ienand anders mag je poten in elkaar schoppen . Tja we heten den Haag dat hebben we ook al tegen.

 4. 4

  Iwi

  Allemaal kudde dieren die in koor roepen wat een mooie verbetering,maar pleur op joh.
  Laurel en Hardy deuntje opzetten wanneer er ff gekeken wordt.

 5. 5

  De Geep

  Ron Karton werd gisteren ook ff genaaid door de VAR het doet soms ook goede dingen.

 6. 6

  Rick

  Ik word wel een beetje moe van Fons, die steeds beweerd dat onze verwachtingen hoger dan vorig seizoen zijn. Het is dit seizoen niet om aan te gluren en als dan ook nog de passie en strijd ontbreekt, ja dan moet je niet verbaasd zijn dat er kritiek komt. 0-0 tegen de nummer laatst zonder een kans te creëren is gewoon dramatisch. Verloren van camping elftal emmen en ga zo maar door. Nee Fons opzouten met je gezeik. Vorig jaar was het gewoon degelijk, nu gewoon slecht.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl