Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  “Het valt nu net even niet goed”…..daarmee suggereert hij dat er kansen worden gecreëerd en dat ze nu even pech hebben dat die bal er niet in gaat…….Ik weet het niet maar dan ziet hij toch meer dan ik. Er worden geen kansen gecreëerd omdat het voetbal ondermaats is. Eerst moet daar een ommekeer in komen en dan pas komen er ook kansen en het elftal moet ook als een elftal spelen en niet als 3 afzonderlijke linies. Jammer Lex, ik had je hoger en slimmer ingeschat.

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  hij zegt maar wat joh, om ons rustig te houden. wat was die slecht zondag.

 3. 3

  Rob

  Jammer dat er maar zo weinig echte Hagenezen bij ADO spelen.
  Nu is het een slappe hap met kneuzen als voetballers. Hebben hun kwaliteiten wel laten zien deze competitie,

 4. 4

  Marcoke

  Bagatelliseer de boel maar, wij hebben genoeg gezien de laatste 2 maanden. Leuke praatjes over Hagenesen kennen we nu wel Lex, ga jij als ervaren speler nou maar heel snel beter voetballen, scoren en de anderen op sleeptouw nemen want jij bent een van degenen waar ik het meest teleurgesteld in ben.

 5. 5

  Antoine

  Op deze positie blijft het aanmodderen voor Lex,hier ligt zijn kracht niet.
  Rond of achter de diepste spits komt hij beter tot z’n recht dat is in het verleden wel bewezen.
  Maar ja dan moeten we voor de huidige topscorer een andere positie kiezen,misschien is hangend op links een optie?

 6. 6

  Heel je reet vol

  Hij past beter achter de spitsen vanwege z’n scorend vermogen, zet hem in de spits samen met Falkenburg en ga 4-4-2 spelen El Kayti erachter. 1 probleem is wel de andere middenvelders zijn niet creatief en kunnen niet zo goed voetballen.

 7. 7

  Sassenheim

  HAHAHa @Rob Jammer dat er zo weinig Hagenezen spelen, laat me niet lachen. Wie zou je dan naast Beug en Lex willen zien.(die bijna iedere week al door het ijs zakken) Kunnen Hagenezen eigenlijk wel voetballen (?) welke Hagenezen hebben het ooit gered in de voetballerij (de laatste 25 jaar) Organisatorisch kunnen ze er ook geen flikker van. De eerste de beste amateurclub hier in de duin en bollenstreek heeft het op bestuursniveau nog beter voor elkaar dan bij Den-Haag. Groote bekken en elkaar de hut uitvechten, dat lukt aardig. maar als 3de stad van Nederland, moet Den Haag zich kapot schamen, dat ze door ieder middelmatig provincie cluppie met 2 vingers in de neus lachend voorbij gewandeld worden. Misschien moet HEEL Den Haag eens in de spiegel kijken, en een toontje lager zingen. en eens snappen dat met een hoop geschreeuw en ieder seizoen verbaal weer een hoop open deuren intrappen je er echt niet komt. Jammer om te constateren allemaal maar D-H is gewoon een K-Club, OK het is onze K-club, maar jammer genoeg weet iedereen, het was nix, het is nix en ik ben bang dat het nix word.Maar toch blijf het ook me club…… P.S. geen reacties graag met K-boer

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl