Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Kan je nagaan hoe wij doorselecteren als er na 30 jaar nog altijd spelers en materiaal mensen rondlopen…..🤣…..tijd dus voor een schoonmaak, tis toch lente….🤣🤣

 2. 2

  lodewijck van avezaath

  daar gaan we weer

 3. 3

  Ton

  Een nieuwe stappenmaker!

 4. 4

  Sassenheim

  5 voor 12 , en “nieuws” over een stage lopende loop/fysiek trainer whahaha, bij de eerste de beste bollenstreekclub is dit niet eens nieuws. Hoe klein kan je denken. Typisch FCDH….

 5. 5

  Tiemen

  Ach ja, amateuristisch gedoe dat kennen wij al bij ado, iemand als een soort trainer aan nemen, omdat hij wel eens met enkele spelers heeft gespeeld in een grijs verleden. Hij denkt zeker dat kennis dan niet zo belangrijk meer is. Net als de andere mensen in bestuur en technische staf die een tijdje voor Den Haag voetbalde en denken dat ze nu een top trainer zijn of een ( technisch) directeur, terwijl ze er geen moer verstand hebben van het gene dat ze thans doen. Zwemmen met de stroom mee, niet denken aan toekomst. Ga liever zoeken naar behoorlijk spelers materiaal, maar niet die welke aan het afbouwen of langdurig geblesseerd zijn. Het zou mij geen reet uitmaken of ze uit Den Haag komen, want zoveel topvoetballers lopen er niet in Den haag,

 6. 6

  lodewijck van avezaath

  precies Tiemen, eindelijk iemand met verstand die reageert. ik zeg dit al jaren maar maar ze houden zich maar vast aan :haagse jongens: god wat zijn we daar mee opgeschoten. niet.
  ze begrijpen niet dat als je een huis wil bouwen dat eerst de fundering in orde moet zijn zolang dat brak is kan je het wel vergeten. het is 1grote bouwput in ons cluppie.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl