Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Sassenheim

  Tja met een beetje Haagse Bluf win je het niet van die Boeren. Dat hebben we de laatste weken wel gezien. Hadden ze met trekkers het doel geblokkeerd?

 2. 2

  Rob

  Ben bang dat het doel te hoog gegrepen is voor ADO.
  Verliezen kan altijd maar de manier waarop is bepalend. En kom je tot de conclusie dat er geen idee, plan, strijd of leiding is. Niet 1 die de ploeg tot rust brengt zodat er gevoetbald kan worden. Met zulk voetbal kan je ook geen kansen creëren en is het achterin een gatenkaas.

 3. 3

  Tim

  De hele verdediging is amateuristisch, wat een kneuzen en kuyt kijkt er naar en doet niet, wat een amateurs hebben ze gehaald. Aankoop beleid van lik mijn versje. als ze in oevenperiode 1 serieuse ploeg hadden gehad, dan was het al direct duidelijk of een aankoop van waardeloze spelers of een trainer die alleen maar kan voetballen. Maar trainen, techniek en tactiek, ho maar.

 4. 4

  heeljereetvol

  Hadden we maar Danny Buis genomen nu zijn we de proeftuin voor de ego van inteelt boy uit Kathoer!

  1. 4.1

   Sassenheim

   Die is wel goedkoop “Kathoer”..,.Zeg dan uit Kutwijk

 5. 5

  FCDH_Beverwijk

  Wat een azijn hier. Natuurlijk ging iedereen er alweer vanuit dat ADO kampioen zou worden na een ontzettende succesvolle voorbereiding tegen AMATEURS of clubs uit een lagere divisie niet vergelijkbaar met de eerste divisie. Dat ADO de deksel nu al gelijk op de neus heeft gekregen is alleen maar goed, kunnen wij de verwachtingen gelijk bijstellen. Dat Kuyt trainer is geworden is puur vanwege het feit dat bijna niemand de ‘rel club’ wilt trainen vanwege angst voor afbreuk van hun reputatie. Zo moeilijk is dat niet om te bedenken. Ja, er wordt behoorlijk geshopt in Rotterdam, is ook niet zo moeilijk te bedenken. Ik denk zelfs dat zonder een Kuyt er nog nauwelijks spelers naar ADO willen komen die geen clubliefde hebben vanwege de band met Den Haag. Naast dit allemaal, we zijn net een wedstrijd onderweg, knap van allen die hier reageren en alles en iedereen alweer afschrijven dat ze er nu alweer niks van kunnen. Het team zal naarmate de tegenstand toeneemt zoals tegen Heracles wekelijks verbeteren. Mocht dat niet zo zijn over een paar weken en we bungelen ergens onderaan, ja dan kunnen Kuyt en zijn Rotterdamse brigade er dus niks van. Veel te vroeg om iedereen nu al af te schrijven. Fijne zomer nog allen, geniet van het weer!

 6. 6

  De Geep

  Zoals Beverwijkje zegt en met zo’n instelling zullen we voor altijd genieten van de KKD Hotel Calfornia zoals hij zegt geniet ervan.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl