Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  “Het zat er wel een keer aan te komen dat je een wedstrijd verlies”……. hahaha, in de voorbereiding was het spel en de kansen die gecreëerd werden ook niet om vrolijk van de worden, alleen zat de score mee en dat waren oefenpotjes, dus de tegenstander gaf ook niet alles. Nu het om het echie gaat, zie je datgene wat al eerder wordt geroepen, je kan niet alleen met onervaren spelers de eredivisie in en er had ook voorin geïnvesteerd moeten worden in spelers die er direct staan en een man kan passeren en ook nog eens naar dezelfde kleur kan overspelen.

 2. 2

  Ruud

  Kramer ervaren haah ja met broodjes kroket

 3. 3

  Peter

  Wat een lulargumenten van die gast. Ga nou eens “gewoon” eens voetballen. Laat je voeten spreken. Ga de duels aan en probeer deze te winnen. Nou loopt die slungel beetje doelloos en ongeïnteresseerd over het veld te sjokken. Echt goed voorbeeld voor de jonkies. Weg ermee.

 4. 4

  doncorleone

  Ja begrijp ik, hij schrikt pas als het frituurvet op is

  dus lekker aanvoerder laten, mooi filmpje op youtube zetten en snel verkopen👍

 5. 5

  Realist

  Hahaha dit is het niveau van ADO 😂😂😂

 6. 6

  Hans

  Wij schrikken wel als jij in het veld staat Kramer. Met al je plakplaatjes lijk je een stoere jongen, maar in het veld ben je een mietje 1ste klas. Je kan niets, maar doet ook niets slapjanus. Van mij had je een 1 gekregen voor je voetbal. Ik denk dat je op amateur niveau niet eens mee kan doen. De paar keer dat je de bal kreeg was het balverlies en als je schiet is het ruim naast of over. Ik hoop dat blinde Ranko jou niet meer opstelt, want ik heb nog nooit zo,n luie flikker gezien op een voetbal veld. En dan moet jij het voorbeeld geven als aanvoerder? Logisch dat er verloren wordt. Als een ieder op jouw niveau speelt. Kramer rot lekker op ga naar NAC bij je vrienden.

  1. 6.1

   Hans

   ‘In de eerste helft waren we qua instelling al de mindere. Het mag nooit zo zijn dat wij daarin verzaken. Dat is kwalijk.

   Kramer juist jij was de man zonder instelling, toch Johnny Walker? Jan de Wandelaar! Je zegt dat is kwalijk! Klopt helemaal! Je hersens werken ook niet want je spreekt over jezelf en dat heb je niet eens door. Beperkt denkvermogen heb je! En dat is onze aanvoerder, geen verstand en kan niet voetballen, je bent nog een grotere sukkel dan ik dacht. Van een iemand met verstand kreeg jij een 5, je mag trots zijn met een 5. Wij zijn slechts supporters, maar zien heus wel of iemand kan voetballen, en dat ben jij in ieder geval niet, lange slappe lul, lekker oprotten.

 7. 7

  peter vakkie g

  kramer is niet geschokken !!!!!!!!!!!!!!!!!! dat zegt alles
  ik had een beetje vertrouwen getankt na het zien van de oefenwedstrijden, maar het is nog erger als afgelopen seizoen. 1 schot op doel in de hele wedstrijd. hoe wil je in godsnaam punten gaan halen in de eredivisie. den haag heeft er niets te zoeken, zelfs RKC en Fortuna Sittard cree-eren meer dan ons FCDH hiermee zijn wij degradatiekandidaat nr 1 v !!!!!!!!!!!!
  en zelfs in de keukenkampioen divisie ga je niet winnen van de eerste 8 ploegen.
  Wwwwwwaaardelooooooos !!!!!!!!!!!!!!!!!!

 8. 8

  mars

  dat zo lul als kramer nog op dat veld staat en dan nog aanvoerder ook het beweeg niet eens ik snap er geen ene klote meer van van dat ado ik had liever falkenburg op die plek zien staan en die lul een schop onder ze reed daar is het gat van de deur wand valkenburg die beweegt tenminste nog en vecht ervoor maar dat stuk brandhout wat er nou staat ppppfffff

 9. 9

  iwi

  Ik ben ook niet geschrokken.
  Al drie seizoenen geleden wisten we al dat jij passéé was

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl