Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  GeorgeJMS

  Geweldenaar, die Kramer. Als je na zo’n deceptie in de 91e minuut, als PEK tegen alle logica en verhoudingen in toch gelijk weet te maken, jezelf in een kort tijdsbestek weet te hervinden en de o zo belangrijke 3 punten voor club en supporters weet veilig te stellen, ben je echt een grote.

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Zijn contract openbreken en voor twee jaar langer vastleggen tot 2018. Hiermee geef je een signaal aan Kramer af dat je hem waardeert en aan andere clubs dat hij alleen voor de hoofdprijs weggaat. Maar ja, zo slim zijn ze niet bij Ado aan het roer.

 3. 3

  Rob

  Pec staat zo hoog omdat ze aardig voetballen maar ook heel veel geluk hebben. Ziet nu ook weer dat ze bijna in een kansloze wedstrijd een punt pakken. Gelukkig hebben wij Kramer.

 4. 4

  DzY

  @Verkeerde Henk
  Er zijn maar verdomd weinig zaakwaarnemers die hierin meegaan. Zij weten dat Kramer hoe dan ook elders aan de bak komt aan t eind van het seizoen en ’t interesseert ze geen reet of dit de club veel of weinig op zal leveren.

 5. 5

  Sassenheim

  maar ff een kritische noot, kan godverdomme die de Reyk niet oppleuren, die 2 tegentreffers is hij verantwoordelijk voor. schopt die ze niet in eigen doel, loopt die wel tegen een rodekaart op. nu een assist en een verkeert uitverdedigde bal. wat een mongollll

 6. 6

  Verkeerde Henk

  @DZY, Ik ben dat wel met je eens maar dat moeten ze ook wel nu doen tijdens het lopende seizoen, Kramer gaat dan meer bedienen en geen enkele zaakwaarnemer zal daar op tegen zijn.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl