Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Peter

  Hahaha, jokers..vechtlust is juist datgene wat er totaal niet is.

 2. 2

  Bas 1968

  Huh heb ik de verkeerde wedstrijd zitten kijken 🤣🤣

  1. 2.1

   hanscarla@live.nl

   Ja, ik ook Bas, en dat uit zijn mond.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Vooruit en nog eens vooruit, dat is de enige oplossing tesamen met vechtlust om uit deze misère te komen. Met vechtlust en achteruit lopen ga je dat niet redden.

 4. 4

  Hans

  Kramer begint nu ook buiten het veld onzin te lullen, is hij niet de meest luie voetballer van ADO. Alles door Onzin.

 5. 5

  Rob

  Vechtlust? Ha ha ha. Waar heeft hij dat gezien? Er zat weer geen instelling in die aangaf dat ze wilde winnen en zich bewust zijn van de plek waar ze staan. En Kramer al helemaal niet. Wandelt wat over het veld en is nog te lui om te springen bij een kopduel. Verliest niet voor niks bijna alles. Dus we gaan zien dat ze er voor willen vechten. En dan stelt hij Goossens op? Wat een mafketel. De Boer is stukken beter. Die lul van een Goossens staat er in omdat hij wel eens een bal goed kan trappen. Statistiek zegt heel wat anders.
  ADO verliest veel wedstrijden omdat ze met Kramer en Goossens met 9 man spelen. Hoop toch echt dat hij Arweiler, De Boer, Adekayne en Besuijen opstelt. Er moet snelheid in het elftal en dit zijn spelers die bereid zijn om te werken.

 6. 6

  Marcoke

  “ , dus het is een goed teken dat we dat vrij snel door hebben”

  Vrij snel ??

  HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!

 7. 7

  lodewijck van avezaath

  laat ze maar lullen Kramer

 8. 8

  peter vakkie g

  RKC heeft ook een beter elftal hier gaat dit zootje ongeregeld ook niet van winnen !!!!!!!

 9. 9

  mars

  er is maar een mongool die dat zegt vechtlust en dat is kramer als ze die mongool nou is er uit laten dan krijg je mss een beetje vechtlust hij staat gewoon met de tegen partij mee te verdedigen en dan speelt hij ze nog aan in de voeten ook heb nog nooit van me leven zo lul gezien zelfs niet in de amateurs word tijd dat hij een goeie blessure krijgt zodat tie weken niet kan spelen wand die brood doet er ook geen ene klote aan om hem eruit te halen

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl