Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Fcdh4efah

  Alle stadionverboden die bij ons zijn gevallen opheffen als der daar in 020 niks gedaan wordt vieze hypocriete zooi hij de knjb 1 verbod alleen voor de pop en de kous is af nee zo werkt het niet ook gwn alle zingende aanstichters stadionverbod anders moeten we ze bij den haag ook lkkr opheffen

  1. 1.1

   GeorgeJMS

   Hahaha, Fcdh4efah, succes ermee.
   Al sinds jaar en dag worden F.C.D.H.-supporters ten voorbeeld gesteld. Hetgeen ook makkelijker is dan, pakweg, die van Feijenoord, dat in het land altijd zeer populair is geweest en een machtige achterban had/heeft (lees: politici en zakenlieden). Ajakkes aan pakken ging – en gaat – waarschijnlijk niet zo gauw gebeuren. De K.N.V.B. en Ajakkes zijn sinds begin jaren ’70 nauw met elkaar verweven en bijna vergroeid tot incestueuze kliek. Ongetwijfeld zullen er mensen binnen de bond zijn die zich scha(a)m(d)en voor het gedrag van destijds “F” en tegenwoordig “410” en consorten, maar massale s.v.’s uitdelen, bijvoorbeeld n.a.v. de spreekkoren van gisteren, zie ik niet zo snel gebeuren.
   F.C.D.H. is door de landelijke, grotendeels op 020 georiënteerde, media altijd afgeschilderd als voorbeeld van hoe ’t nou juist niet moest, en werd door de bond dankbaar aangegrepen om de rol te vervullen van het spreekwoordelijke, en in dit soort wereldjes noodzakelijke, zwarte schaap van het nationale voetbal. Het meest in het oog springende voorbeeld daarvan blijft de walgelijke conspiratie tussen bond, lokale “driehoek”, (een deel der) media en m.m.v. nota bene clubbestuurders, van bijna 29 jaren geleden.

 2. 2

  Fcdh4efah

  Kortom net zoiets als de landelijke politiek

 3. 3

  lodewijck van avezaath

  ja ik weet nog dat iedereen €10.000 kreeg door spreekkoren als boete en wij €100.000,dus.

 4. 4

  Iwi

  Zelfs het bestuur is helemaal door het stof gegaan met excuse brief ect. Inderdaad er moet echt een serieuze brief naar het bestuur.Als er niet 100 stadionverboden worden uitgedeeld daar in 020 dan onze opheffen. Ik zou wel eens serieus willen weten van Vermeer. wat hij erger vind. 50 man die oe oe aa aa roepen of een vak continue je moeder voor Hoer uitmaken. O wat waren ze ontdaan daar in 020 en die Bazoer. Die Havenneuzen maken er niet zo drama van,maar daar is de kous niet mee af.

 5. 5

  Carrero

  Als supporters-club lekker afzeggen die dhr oosterveen .
  Als je wel gaat wordt je dus betrokken bij iets strafbaars waar je niets te maken mee hebt.
  Hij kan beter gaan praten met degene die de sv’s hebben gehad bij .

 6. 6

  Carrero

  Of we sturen Jacco, dan krijg je een heel interessant gesprek.
  Haha

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl