Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Ruud

  Pffdff wat een narigheid wordt er gek van .
  De gemeente moet op schieten.
  En het juiste bedrag laten weten dan kan er mischien gehandeld worden.
  Met ze alle naar de gemeente??????

  1. 1.1

   Karel Doormann

   what about dat de gemeente misschien een faillisement wil, zodat de grond voor huizen gebruikt kan worden

 2. 2

  Vandaar

  Ik vraag me af welke sponsor dat is is in het artikel:

  ‘Recent liep een ontmoeting tussen Reijntjes en een sponsor gelieerd aan Lentze/Jol, behoorlijk uit de klauwen. De twee kwamen elkaar tegen in de hal van het stadion en al vrij snel ontstond een heftige woordenwisseling waarbij de nodige krachttermen vielen.’

  De behangkoning?

 3. 3

  Ruud

  Dat denk ik ook vandaar
  Gelijk toen ik het eerste stukje las al

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Bron VI…… Er zit ongetwijfeld een kern van waarheid in maar dat blad dat de laatste jaren behoorlijk aan het afglijden is, moet het verhaal wel opblazen om het smeuïg te maken. Neemt natuurlijk niet weg dat het 5 voor 12 is en het echt niet veel langer moet duren. De naakte waarheid, lees faillissement, is beter dan de huidige onzekerheid. Dus ja, bestuur moet duidelijkheid gaan geven, wel of niet door.

  1. 4.1

   Ton

   Zo ging het ook met V&D Henk Charite!😂👍😂👍👍
   Ik bedoel Verkeerde Henk😂😂😂😂😂😂

 5. 5

  heeljereetvol

  @Karel dat is het nu je bent door de gemeente in het pak gedaan laten vertrekken uit het Zuiderpark en dan nu de bom laten barsten, kijk naar GAE die kan ook gewoon in een oud stadion voetballen in een wijk.
  De inkomsten van voetbal zit hem voornamelijk in tv gelden en goede jeugdopleiding niet in business seats etc. die bij Den Haag toch gratis werden weggegeven.

 6. 6

  Peter

  Het is één grote rotzooi. Je kan alleen maar hopen op een wondertje.
  Teveel tegenstrijdige belangen en er is niemand krachtig genoeg om hier een eind aan te maken.
  Een evt nieuwe eigenaar mag er miljoenen instoppen, terwijl er heel veel niet in orde of duidelijk is. Wel of niet stadion kopen, huurverlaging, personeelsbestand saneren, nieuwe dagelijkse leiding, structuur van onze verziekte club aanpakken, identiteit, herstel vertrouwen met partners etc etc.
  Dus een lading poen afstorten met onduidelijke/onzekere uitkomst. Welke “gek” gaat dit doen?

 7. 7

  Marcoke

  Wat een pijnlijk verhaal weer in VI, ook de HSC en daarmee alle supporters staan weer lekker voor lul. Niet zo’n bijdehandte actie geweest……

  En die Rottengather zegt zoveel info te hebben maar (nog) niet te delen, nou ik ben benieuwd wat! Beetje raar voor iemand die 3 of meer betaaltermijnen heeft laten verlopen om nu nog een grote mond te hebben. Ik blijf erbij, hoofdschuldige is UVS die vanaf het begin aan alles uit de klauwen hebben laten lopen. Nu al een jaar niet meer willen betalen zelfs als de rechter dat heeft geëist! Echt schande gewoon!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl