Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

16 Comments

 1. 1

  Rob

  Hoop dat Groenendijk net als ik genoeg gezien heeft. Johnson heeft het niet en krijgt het niet. Wat is die slecht. Kan helemaal niks. Maar zoals Groenendijk wisselt? Wat een zak HOOI. Kan Beckers of Johnson wisselen. Dat een middenvelder de doelpunten maakt zegt genoeg.
  Maar……. wat ben ik blij met de drie punten 👏

 2. 2

  Marcoke

  Heeeeeel blij met 3 punten maar ik snap Fons echt niet. Iedereen ziet toch dat Ebuehi en Becker totaal niet geschikt zijn voor betaald voetbal?! Tommie laat ook weer wekelijks zien dat hij echt tekort komt op elk vlak. Volgende week hopen dat Fons in gaat grijpen heb geen zin in een 0-5 ofzo.

 3. 3

  Marcoke

  Owja, waarom die Johnson mee doet snap ik ook niet

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Ik heb het na de allereerste wedstrijd tegen Utrecht al gezegd en ben blij dat jullie het nu ook zien dat Johnsen echt geen aanwinst is. We moeten in de winterstop echt een scorende spits aantrekken anders wordt het een heel lastig seizoen. Zet tot die tijd maar iemand anders in de spits en wat dacht je van een rechtsback aan te trekken? Ook de vervanger van Eubihi gaat ‘m nl niet worden, zegt iets over de jeugdopleiding zeg ik zo.

 5. 5

  Ed

  Blij met de 3 punten maar idd zijn er wat aandacht punten!

  1. 5.1

   Bob

   Het gaat alleen maar om de punten. Opportunisme is ons lot zolang er in ELKE linie spelers staan die eigenlijk in de Jupiler league thuishoren en het van het toeval moeten hebben.
   Gelukkig voor ons en de spelers: Fons is een lucky coach met een gouden pik.

 6. 6

  Peter

  Wat een drama die Johnson. Die kan er werkelijk niets van. Voorlopig Immers maar in de spits en Falkenburg middenveld. Misschien Gorter rechts back inplaats Ebeuhi

 7. 7

  Hans

  El Khayati en Kanon een dikke voldoende, de rest onder de maat, vooral de spits erg teleurstellend. Ben blij met de 3 punten maar ik vond W2 beter spelen. Met deze instellingen wordt het niet veel. Kom op jongens het kan veel beter! Jullie spelen EREdivisie, laat het zien!

  1. 7.1

   Bob

   Denk je echt dat je van een ezel een renpaard kan maken?

   1. 7.1.1

    Hans

    Ik hoop het!

 8. 8

  Iwi

  Precies. Kanon en een heerlijke goal van El Khayati waren gelukkig genoeg om het zwakke Willem 2 op de knieën te krijgen,maar laten we vooral genieten en blij zijn met 3 punten.

 9. 9

  Fredski

  Milic is terug!!

 10. 10

  Kaalkop

  Heerlijk dit. 3 belangrijke punten anders wordt het meteen heel stressvol. Wat mij het meest verbaasde was de ultradefensieve opstelling van W2 terwijl wij toch echt uit speelden. Starten met 5 verdedigers. Volgende week tegen de neuzen. Ben benieuwd of we dan wat scherper zijn. Ebuehe, Johnson en Becker stonden nu regelmatig te slapen

 11. 11

  Rob

  Johnson stond niet te slapen maar kan gewoon niet voetballen. Bal aannemen, koppen, man uitspelen en pass geven? Ik zie het hem niet doen.
  Groenendijk had Falkenburg moeten brengen. Is iemand met goed schot en kan voor druk zorgen

 12. 12
 13. 13

  Rob

  @Bob, Jupiler spelers zijn blijkbaar goed genoeg voor onze ere-divisie. Maurice doet het toch wel heel erg goed met aanvallend voetbal.
  7 punten en positief doelsaldo.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl