Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Mark, eigenlijk zeg je : ” ik ben blij dat ik m’n geld terug heb en ze zoeken het maar lekker uit met de chinesen”. Oh oh, wat hou jij toch van de club………….

 2. 2

  Rudolf

  Eindelijk

 3. 3

  Mike_FCDH

  Eerlijk is eerlijk, hij heeft onze club gered.. Anders waren we er niet eens meer, ik snap dat hij er blij mee is, want het was een puinzooi en nu hopelijk beter, succes verser Mark!

 4. 4

  Verkeerde Henk

  @Mike-FCDH, Nee, hij is zelf verantwoordelijk geweest van de puinzooi, kijk alleen naar de vele directeuren die de revue zijn gepasseerd. Daarnaast als je ondernemer in een club inversteerdt moet je niet denken dat je er aan moet en kan gaan verdienen. Je doet dat uit liefde voor de club en hij heeft het altijd als een investering gezien.

  1. 4.1

   ooievaartjuh

   Feit is en blijft , ongeacht de beweegredenen van v/d Kallen ,dat hij onze club heeft gered van de afgrond ! zonder hem had onze club niet meer bestaan ! en dat is en blijft gewoon een feit ! en daar ben en blijf ik hem dankbaar voor !

 5. 5

  Vorepark

  Zonder de Gemeente hadden we niet meer bestaan. Van der Kallen heeft zijn financiële werk gedaan en is daar royaal voor beloond.

 6. 6

  Broodje Warme Worst

  Ben ook blij met een happy end … maar dan wel bij de massage salon in de wagenstraat !

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl