Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Prff wat is nu wel en wat is niet waar??? Kan er nu eens snel duidelijkheid gegeven worden?? Gek word ik er van en voor het team is het 5 voor 12!!!! Dus een enige versterking is van levensbelang voordat het doek gaat vallen en we weer enige jaren in de bier liga spelen!!!!!!!

 2. 2

  Anne-Wil Pijpen

  Kijkt die van der Kallen wel op de juiste rekening? Die rijke lui hebben toch tig bankrekeningen? Of is die de inlogcode van zijn eb kwijt? Of zal die Fontein met een zooi gevulde koffers de boel afromen?
  Kan natuurlijk ook dat de Chinees het verkeerde bankreknr. heeft gebruikt. Niet de mijne dat weet ik wel.

  Het is toch goddomme niet moeilijk te achterhalen wie al deze onzin de wereld in helpt??

 3. 3

  Koos

  Het wordt weer tijd om samen dat liedje te zingen van “Je staat voor lul voor 100.000 mensen” Valt het nog mee, want wij staan als junkies voor joker voor de hele wereld……..
  De aandeelhouders proberen alleen maar hun zakken te vullen en wij als domme supporters staan nog te klappen ook, terwijl de club er geen dubbeltje beter van wordt.
  En volgend jaar klappen voor weer een nieuwe eigenaar. Hoe dom kun je zijn.

  1. 3.1

   leo

   ieder zijn of haar eigen mening

 4. 4

  Vorepark

  Ik doe mijn stinkende best om positief te blijven. Om enthousiast te blijven over onze club. Heb er grote moeite mee. Of er nou betaald wordt of niet.

  1. 5.1

   leo

   Van der Kallen liegt niet, heeft alleen gezegd pas naar buiten te komen als al het geld gestort zou zijn. En van der Kallen wilde niet de primeur aan West geven maar aan Janssen van VI.

   En West heeft via Temming geprobeerd het verhaal van VI gisteren nog te ontkrachten door aan te geven dat van der Kallen gezegd zou hebben nog niets binnen te hebben, maar was alleen omdat hij VI naar buiten wilde laten komen als eerste.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl