Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

6 Comments

 1. 1

  Theo

  Wat een belachelijk stukje “journalistiek” weer in dat AD. Die schrijven werkeliujk alles op wat ze in het oor wordt getoeterd. Ze denken ook nog dat ze daar de club mee helpen. Zoethoudertjes waar we al jarenlang mee in de maling worden genomen. Onze talenten? Laat me niet lachen. Zijn al eerder bij Dordrecht of zo weggestuurd. En ons proberen ze wijs te maken dat we “goud” in handen hebben. De werkelijkheid is dat als El Khayati wegaat en geen vervbanger halen we in de tweede helft van de competitie de mist in gaan. Van As doet net alsof het niet uitmaakt.

 2. 2

  Iwi

  joh we gaan het meemaken.
  El Khayati heeft na dit seizoen nog een contract voor een jaar. Dus hij kan in de zomer ook nog wat opleveren. Wanneer je zegt dat er geen vervanger voor El Khayati haalbaar is en wetende dat hij heel belangrijk is dan gaan we nu de hoofdprijs vangen,oftewel alle records gebroken worden. Toch?

  1. 2.1

   Ed

   Marktwaarde 4 miljoen dus ja kan flinke klapper worden

 3. 3

  EersteViking

  ….en dan kan Manders zijn gat weer dichten……

 4. 4

  Verkeerde Henk

  De reactie van Theo is ook wat overdreven. Pinas is wel degelijk een talent. Verdedigend, voetballend en opbouwend beter als Kanon en Beugelsdijk. Hij moet echter wel speelminuten krijgen en zo te lezen, gaat hij die nu ook krijgen als evt vervanger van Beugel. Dan El-Kayathi, die is nog niet weg en gaat ook niet weg, tenminste niet deze winter al. En daarnaast , we zetten m nu wel erg op een voetstuk. Hij is belangrijk, is het land der blinden is één oog koning. Daar wil ik alleen maar mee zeggen dat er ook aan hem wel het eea mankeert en dat zien evt geïnteresseerde clubs ook.

 5. 5

  Marcoke

  Een van de grootste problemen ligt centraal achterin. Beugel en Kanon kunnen niet opbouwen omdat ze daarvoor een (ernstig) gebrek aan overzicht hebben. Daardoor komt er meteen druk op de ketel te staan en dan maar weer tikkie terug of slecht bal in niemansland.

  Pinas is wat dat betreft handiger, en ik zou hem voor Tom inbrengen. Leuke jongen maar komt gewoon tekort op dit niveau en moet dat compenseren met strijd en dito kaarten.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl