Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

18 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Ja we blijven meedoen voor de play-offs maar daar is echt alles mee gezegd. Het spel was abominabel slecht en daarnaast de concurrenten winnen ook. Fietstas en Hoerenveen laten geen steken vallen. Komende wedstrijd uit tegen hetzelfde Hoerenveen is cruciaal.

 2. 2

  Rob

  Als je bij Heerenveen wint maak je nog kans. Blijf erbij dat het tegen Sparta en NAC is weggegeven.
  Was idd eerste helft weer dramatisch slecht en ik dacht dat ze weer een ploeg die niks wint zouden laten winnen.
  Vitesse, PEC en Heerenveen zijn nog in beeld. Verschil is maar 2 punten. Wel jammer van het weinige scoren omdat het doelsaldo het slechtste is.

 3. 3

  Schollekop

  Slecht spel maar toch gewonnen. Zo ken het ook.
  Positief is wel het spel van Goppel. Groot talent!

 4. 4

  Rob

  Van Goppel was een van de gevaarlijkste spelers. Waarom in godsnaam gewisseld ? Had Hooi eruit gehaald die is zo slecht. Verliest elk duel en zelfs een 200% kans is niet aan hem besteed.
  Begrijp zo wie zo het wisselbeleid van Fons niet. Haalt vaak spelers eraf die het helemaal niet slecht doen.

 5. 5

  Iwi

  Ze zeggen winnende coach heeft altijd gelijk,vandaar dat we Fons weer toezongen.Maar kom op zeg.Het zo goed als gedegradeerde FC Loszand komt op bezoek en dan begin als thuisclub dat europees voetbal wil halen zo aan de wedstrijd.Gelukkig maakt Johnson nog vlak voor rust uit het niks de gelijkmaker.Dan toch onze inmiddels welbekende redelijk goede fase na rust,maar dan toch weer redelijk uit het niks weer Johnson met de 2-1.Haags kwartiertje duurde weer lang.Weer achteruit en dan inderdaad mis je dan toch Goppel en eerlijk gezegd mis ik zelfs Becker.Dan nog een staande ovatie voor onze stervoetballer die na men het zegt het eredivisie nivo ontstegen is.Alleen ik dacht dat hij erin kwam,maar hij ging eruit.
  Tribunes(publieke)dan eindelijk redelijk vol,waarvan Fons al tijden vind dat het raar is dat dit niet gebeurd.Gelukkig waren er vanavond zo’n 50 amateur jeugd afdelingen om het zover te krijgen.
  Laat ik maar kappen,anders lijk ik Bob wel(waar zit je?)gelukkig floot die turk af.Dus dan kan mn week weer niet stuk.
  Lex blijf ik gewoon de grote man vinden hoor. Altijd bezig met het neerzetten en wat een timing in de lucht ook.
  Bij thuiskomst xtra lekker om de frustratie van Mr Broodje Kroket te zien die een wedstrijdje of 12 geschorst wordt.

 6. 6

  Ton

  Wat was Kanon weer slecht en dan voor dat salaris!

 7. 7

  Ano-Niem

  Kanon gaat steeds wisselvalliger spelen. Begin van het seizoen speelde ie gewoon constant prima wedstrijden en nu is ie toch weer schuldig aan de goal van Twente. Uiteindelijk weet ie zichzelf wel weer te herstellen, maar het lijkt wel alsof ie bezig is met zn transfer (al draagt dit spel niet bij aan de verhoging van zn transferwaarde…;-))

  Spel was de eerste helft niet om aam te zien. Het is niet voor niets dat een ploeg als Twente de betere op het veld was. Johnsen maakt gelukkig vlak voor rust de 1-1, anders had het zomaar lastig kunnen worden.

  Tweede helft zien we gelukkig weer het betere spel al blijf ik me kapot ergeren aan Hooi. Totaal geen renedement, te klein en doet ook niet veel met z’n snelheid. Als klap op de vuurpijl mist ie een kans die ze zelfs in ieder willekeurig G-elftal gewoon maken. Ik zou dan toch liever Lorenzen zien.

  Nu alle focus op komende dinsdag. Winnen we daar van Hoerenveen, dan hebben we een serieuze kans op de play-offs en alles in eigen hand. Verlies je daar, dan moet je hopen dat PSV vandaag kampioen wordt en het lekker laat lopen de laatste wedstrijden. Zowel wij, Vitesse als Heerenveen hebben een soortgelijk resterend programma.

 8. 8

  Ml. Wu

  Iek altijd al zei Johnsen is the best , jullie lachen gielen blullen maal ik altijd al gezegd hebben, Johnsen is the best en hij ook nog spelen vool heel weinig doekoes, Johnsen in olanje ole ole ole ole

 9. 9

  Peter

  Eerste helft kut. Tweede helft okee.
  Prima goals van onze voetballende spits.
  Had in het begin van het seizoen niet verwacht dat we tot het einde zouden meespelen voor de play offs.
  Dus goede prestatie dit seizoen.

 10. 10

  Iwi

  Hoihoihoi is snel op de eerste 5 meter.komt door zn korte beentjes. Maar dan houdt het op.tegenstander krijgt de pas erin gebruikt zn lichaam en weg is Hoi.
  Kanon snap ik geen reet van.
  Is zn scherpte en ook zn pure snelheid kwijt.Oogt ook niet fit.

 11. 11

  Realist

  Niets te zoeken in Europa

 12. 12

  Verkeerde Henk

  #Realist: Nee natuurlijk hebben we in Europa niets te zoeken maar daar gaat het niet om. Als je je plaatst voor de play-offs levert dat ook geld op, daarnaast zullen evt te aan te trekken spelers eerder voor ADO kiezen als we olay-offs gespeeld hebben. En wat dacht je van de goodwill?

 13. 13

  Rob

  Precies, het gaat om de extra wedstrijden. Worden zwaar maar je hebt niks te verkiezen. Als je wel doorkomt is dat alleen maar kicken.
  Kan die Mi WU niet geblokkeerd worden? Wordt zo moe van zijn stomme grapjes.

 14. 14

  Realist

  Goodwill en aantrekken van spelers ? Hahaha .blijf dromen . En extra inkomsten , we krijgen nu nog niet eens een vol stadion .
  Je moet altijd voor een hoogst haalbare gaan maar als je gvd overal je punten laat liggen en je hebt een instelling van lik me kut dan heb je gvd niks te zoeken in Europa!!!!!!
  Snap je dat rob en Henk, stelletje dromers

  1. 14.1

   Ano-Niem

   @Realist. Wat is dan voor jou het “hoogst haalbare”?

   Oh ja, wel even realistisch graag. Dus niet; Kampioen worden, rechtstreeks Europa in, beker winnen of komend seizoen iedere wedstrijd een volle bak met alleen maar betalende bezoekers.

 15. 15

  Rob

  Tuurlijk hebben we niets te zoeken in Europa, maar dat geldt ook voor Vitesse, Pec, Heerenveen, Groningen, Utrecht en Feyenoord. Alleen PSV en Ajax zie ik misschien Europees een keer sporadisch een wedstrijdje winnen. Maar daar gaat het niet om. Het is in ieder geval leuk om een keer mee te doen voor de play off plekken in plaats van tegen degradatie te moeten vechten. Dus ik vind het al lang prima zoals het dit seizoen gaat.

 16. 16

  realist

  gelukkig hebben we juve nog

  1. 16.1

   Theo

   Die doen internationaal ook niet mee……

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl