Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

12 Comments

 1. 1

  leo

  FONTEIN

  Wat is het toch een kanjer die Fontein. Weet heel goed hoe je met de achterban om moet gaan, weet exact de momenten uit te kiezen om iets in de media te gooien, vooral na een slecht resultaat, hulde!
  John van Zweden was heel erg sceptisch over de overname en na een gesprek is hij zelfs helemaal overstag!

  Fontein heeft ongetwijfeld een heel beleidsplan de laatste maanden gemaakt en zal er voor zorgen dat dit zal worden bewaakt door hemzelf. Ik weet bijna wel zeker dat hij in staat is om de hele organisatie te voorzien van de juiste mensen, en dat is sinds de periode Hartman en Chauffour niet meer gebeurd!

  Hij begint zoals gezegd met het scoutingsapparaat, ongetwijfeld worden daar mensen zoals Kila en van de Burch onder andere voor benaderd.

  Dan de Jeugdopleiding moet geheel op orde gebracht met een sterke man aan het hoofd, zou mij niet verbazen als Wim van Laar dit zal worden. Als jeugdtrainers veel oud-spelers.

  De Technisch Directeur moet iemand worden met uitstraling, Haagse mentaliteit die weet wat er speelt binnen ADO en erbuiten, dan komen we al gauw bij Dick Advocaat of Martin Jol. Dit soort mensen zijn nodig i.v.m. het binnenhalen van een grote vis als sponsor!

  In de winterstop zullen er spelers gehaald moeten worden, daar zal Fontein ongetwijfeld achter de schermen mee bezig zijn geweest al, en natuurlijk nu aan het afronden zijn. ADO kan het zich absoluut niet veroorloven dit jaar te degraderen, dus zal er geinvesteerd worden in de selectie maar ook in de technische staf, dus iemand met ervaring erbij die Fraser kan bij staan, en zelfs een beetje uit de wind zal houden, dus denk ik aan Aad de Mos
  meer betrokken en/of Wim van Hanegem.

 2. 2

  Kippelip

  Van Zweden, aardige gozer maar roept al jaren van alles maar doet feitelijk niks tot weinig.
  Maar als hij wat kan betekenen voor onze club dan graag!
  het verbaast mij trouwens toch dat weinig haagse iconen/bedrijven niet hun steentje willen bijdragen; Misschien als er 1 van Zeden over de dam is……

 3. 3

  huilebalk

  kom op mannen steunen onze club, alles komt goed.

 4. 4

  eddy

  eerst zien dan geloven,dat gelul v zweden horen we al jaren,als we hem geloofd hadden was toorntra bij swansea,en al tig swans spelers bij ons,maar resultaat is 0.0

 5. 5

  nektattoo

  @eddy, inderdaad, veel bla bla .

 6. 6

  Supah 070

  Kom mooi uit dat die v Zweden er weer is want volgens mij hebbe we nog een wedstrijdje in en tegen Swansea tegoed van hem. Maar dat zal ook wel blabla zijn

 7. 7

  tatoo op aambei

  Fontijn wil zijn kantoor een nieiuw behangetje geven, je denk toch niet dat die huilebalk twiteraar adviseur wordt, waarin moet dat zijn dan?

 8. 8

  tattoo op k.loten

  Ja adviseur in wat dan ?
  Hij heb toevallig een aandeel in Swansea, en dan ?!
  Fontein is een Jood, na een beetje praten is ie god, daag Van Zweden .

 9. 9

  Kaalkop

  Adviseur raamdecoraties?

 10. 10

  Eddy

  Idd beloofd de spelers een reisje swansea , resultaat nog steeds niks . Adviseur lul de bahanger idd verder komt tie niet .

 11. 11

  tattoo precies op pisgaatje

  Die v zweden denkt dat hij abramovitsj is of zo, is gewoon een supporter die toevallig ooit goedkoop een aandeel kon kopen van swnsea. Voorderest maakt hijado alleen maar zwart met zijn kut twitter

 12. 12

  VinzDH

  Als John echt iets wou met FCDH en zo tegen de overname van die chinees was, dan had hij zijn aandelen van Swansea verkocht en FCDH opgekocht. Niet dat de club dan geholpen is want hij zou er ook weinig van bakken, maar steeds afgeven op anderen die er proberen wat van te maken word ik ook moe van.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl