Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Indien El-khayati wel vertrekt kan hij op zijn positie spelen dus dat zijn contract verlengd wordt, begrijp ik wel. Echter de opmerking dat meerdere spelers met een aflopend contract worden verlengd, begrijp ik even niet. De bedoeling was toch om nieuw en vers bloed te gaan aantrekken om de selectie van nieuwe impulsen te voorzien? Was toch een vd voorwaarden bij de verlenging van Fons? Zo opportunisch is dus de voetballerij, beloften die na 2 maanden weer de prullenbak in gaan. Indien er niets of weinig bijkomt, wordt het een zeer moeilijk seizoen getuigen de verrichtingen van afgelopen seizoen…….

  1. 1.1

   Hans

   En waar is de sponsor? Ja die uit China. Die maken zich compleet belachelijk met hun mooie praatjes. Ik geloof dat er is gezegd door Wang, dat over een paar jaar Ajakkus niet meer genoemd kan worden, want dan is het alleen FCDH die de toon aangeeft. Ik neem aan, als ik goed de datums heb nagekeken, dat dit dan het jaar van FCDH gaat worden, en dat in het jaar van de Struisvogel met de kop in de grond. UVS rot lekker op, een slechtere sponsor als jullie is nog nergens gevonden, waar dan ook. Marin Jol schrijft het ook: FCDH heeft een sponsor die geld kost. Zelfs een top amateur is te duur voor UVS.

  2. 1.2

   FCDH Beverwijk

   @ Hans, hier maak je toch een denkfout….UVS is GEEN sponsor maar (groot) aandeelhouder.

   Ik begrijp nog steeds niet dat men hier maar denkt dat een aandeelhouder zijn portefeuille moet openen. Jullie kijken teveel naar de in clubs die in het bezit van rijke olie / gas ondernemers. Die kunnen inderdaad miljoenen smijten. Een investeringsmaatschappij zoals UVS wilt alleen maar geld verdienen en zeker niet uitgeven als het niet nodig is.

   Als aandeelhouder ben je verantwoordelijk en dien je eventuele tekorten aan te vullen maar daar houdt je aandeel dan ook op, investeringen lange/korte termijn zijn geen enkele verplichtingen.

 2. 2

  Marcoke

  Ach, ik zie het als een speler voor de breedte. Tis een ok voetballer maar niets bijzonders in de zin dat hij echt van toegevoegde waarde is. Belangrijker vind ik persoonlijk als ze Falkenburg houden. Die moet het maar met Necid uitvechten voor de spits.

  1. 2.1

   Ed

   Met Falkenburg zijn ze ook zo goed als uit

 3. 3

  De Geep

  Tsja, zijn niet echt de spelers waar je mee richting top 4 – 6 gaat blijft allemaal in de marge. Ben benieuwd of die chinezen het te kort gaan aanvullen anders hebben we straks toch echt een behoorlijk probleem.

 4. 4

  Rob

  Noch Falkenburg noch Goossens hebben echt iets toegevoegd afgelopen jaar. Falkenburg heeft wel een paar doelpunten gemaakt maar nog meer gemist.
  Hoeven van mij niet. Zie liever nieuw bloed die winners mentaliteit hebben.

 5. 5

  Jansema

  Toch jammer dat ze een speler als Ramselaar niet kunnen halen al is het voor huur

 6. 6

  De Geep

  @Jansema onze staff kijkt niet naar dat soort spelers teveel voetballend vermogen, zij houden meer van de Gorter types.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl