Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Hans

  Van As: ,,We moeten spelers beter maken voor grotere clubs. Wie bedoel je in de huidige selectie? Kijk maar uit dat het geen degradatie wordt!

 2. 2

  Marcoke

  Ach Van As en Manders, die nemen zichzelf wel heeeeel serieus. Twee plofkoppen bij elkaar die louter goed nieuws verkondigen om de Chinesen te pleasen.

  Niet meer niet minder

 3. 3

  mars

  spelers beter maken voor grote clubs hahaha laat me niet lachen stelletje flapdrollen je ken niet eens een speler beter maken voor je eigen club welke club wil die flapdrollen van ons nou hebben er is er geen een die wat doet als ze gratis weg mogen dan kunnen ze bij een andere club de bank vullen

 4. 4

  Verkeerde Henk

  Leuk promotie stukje van Van As himself alleen wij weten beter. Het is geen prestatie om het huidige team bij elkaar te houden want geen enkele club heeft zich gemeld voor een speler die bij ons in de selectie zit. Misschien voor El Khayati maar dat waren woestijnclubs. Dus leuk verteld, is over nagedacht, maar eigenlijk gewoon dom gelul.

 5. 5

  Hans

  In de ogen van het bestuur van FCDH zijn wij natuurlijk allemaal azijn zeikers, maar daar vragen zij ook om. Al tientallen jaren kijken wij naar zeer matig voetbal, en is er geen progressie. Supporters willen dat wij mee doen voor de prijzen die er te winnen zijn, en GEEN degradatie voetbal. Over de Chinezen heb ik ook geen goed gevoel, en doen zij niets tot zeer weinig, en begrijp ik helemaal niet waar om zij FCDH gekocht hebben? Ik kijk jaloers naar FC Den Bosch waar wel wordt geïnvesteerd wordt in een elftal, en zie gelijk de resultaten. En zo zijn er wel meer clubs te noemen die het veel beter doen dan waar wij naar kijken helaas. Mijn kennissen vragen zich ook wel eens af waarom ik nog supporter ben van FCDH? Maar FCDH zit in je hart, des te tragischer voor de povere resultaten die elke week weer te zien zijn. Het liefst schrijf ik ook leuke verhalen van hoe goed het gaat met de club maar helaas, uitstekende resultaten zijn er niet. Dus van As en Manders en Chinezen snoer ons a.u.b. de mond, en laat eens wat zien waar wij blij van worden.

 6. 6

  Rob

  Spelers worden bij ons eerder slechter. En is er 1 die het leuk doet komt hij niet aan spelen en gaat deze gefrustreerd naar een andere club ( meestal voor weinig of niks). Houden zelf de kneuzen. Natuurlijk komt er niemand voor deze selectie. Iedereen ziet dat dit de meest slecht spelende ploeg is. Ik geloof ook niet in Kishna. Blessure gevoelig en zal heel willen blijven. Heeft vroeger ADO links laten liggen en zal dat weer doen.
  Zijn denk ik de enige ploeg die geen versterking gehaald heeft maar wel weer spelers weg. Maar ja, wij hebben natuurlijk een TOB elftal.

 7. 7

  carrero

  alweer heeft onze plofkip een fantastische prestatie neergezet begrijp ik uit dit verhaal.

  o wat is het toch fijn om voor Den Haag te zijn.

 8. 8

  Ton

  Degradatiespook hangt boven het stadion!

 9. 9

  Schollekop

  Wat een lulverhaal. Spelers worden niet beter bij ons en worden dus niet gekocht door een topclub. In welke wereld leeft die van As? In fantasialand?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl