Over de schrijver

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Hans

  LIverpool?

 2. 2

  Hein

  Jol heeft toch bij de Spurs gezeten ???

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Ja, wat moet ik van deze antwoorden denken?? Altijd lastig als het een eenzijdig verhaal is. Dat er iets mis is binnen de organisatie van onze club, ja dat moge wel duidelijk zijn. Of dat hier ook zo is, weet ik niet. Heeft deze heer Horta jullie gebeld of hebben jullie hem gebeld is bijvoorbeeld een belangrijke vraag om hier te stellen. Deze Horta heeft natuurlijk ook maar één belang en dat is zijn opdrachtgever zo mooi mogelijk te verkopen/neer te zetten en wat is er dan makkelijker om de club in een negatief daglicht te plaatsen. In dit soort gaat het om 2 kanten, dus hoor en wederhoor dient hier toegepast te worden.

 4. 4

  Peter

  Zooo geen zin meer in dit gekonkel. Wij als “buitenstaanders” kunnen alleen maar gissen naar wat er gebeurt. In ieder geval gaat dit gezeik nog heeeeel lang duren.

 5. 5

  Hans

  In Rotterdam weten ze wel raad met zulke bestuurlijke figuren. Maar ik wil dat niet goed praten. Ze hebben maar 1 doel, hun eigen zetels vasthouden. Geld, geld, geld. FCDH nee daar gaat het niet om, en hebben wij niks mee. Ze lachen je gewoon uit als belangstellende koper. Hun eigen zaken gaan voor alle anderen.

 6. 6

  Ton

  Vanaf zondag wind en veel regen de hele week!

  1. 6.1

   Hein

   🤣🤣

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl