Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

4 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Lexie, als je zo met Fcdh te doen hebt, kan je ze ook komen helpen. Ado is en blijft je club, nu kan je bij ons ook iets meer gaan verdienen, dus…….maak ons blij en jezelf onsterfelijk in Den Haag en kom TERUG!!!!!!!!!!

 2. 2

  Bolluhboeah

  Eerste helft was gewoon kut. Een lijk in een rolstoel had nog kunnen scoren. Ben geen fan noch een hater van Immers, maar dit vergeef ik hem.

 3. 3

  GeorgeJMS

  Kom zeg, Lex heeft zelf destijds zijn vertrek naar Feijenooit geforceerd. Daar speelt hij nu al een paar jaren, en niet overdienstelijk, dus moet hij zo professioneel zijn voor zijn huidige werkgever te scoren.
  Veel spelers hebben over en weer bij de 2 toonaangevende clubs van Z-H gespeeld, zelfs enkele van onze grootste Helden. Dat is nu eenmaal inherent aan betaaldvoetbal. Daarvoor is geen gefingeerd melancholisch geneuzel in de media nodig.

 4. 4

  rob

  Natuurlijk scoor je voor je huidige werkgever. Die betaalt je nu.
  Wat wel typerend is dat oud ADO spelers altijd tegen ADO scoren maar spelers die ADO haalt eigenlijk nooit tegen hun eigen club.
  Als Hansen eerder komt kan hij helemaal niet scoren maar ja heb het al eerder geschreven is niet zo goed meer als de eerste wedstrijden.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl