Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

14 Comments

 1. 1

  Realist

  En jij immers bakt er ook geen klote meer van en ben dus geen haar beter als de rest.
  Jij hebt dus al helemaal geen recht van spreken meneer de grootverdiener.
  Je was al een gewone doorsnee spelertje en dat zal altijd zo blijven . ???

 2. 2

  Karel Doormann

  joh je hebt vroeger net zo hard mee geroepen op MiddenNoord.. Je ziet toch ook dat het niet zo langer verder gaat…

 3. 3

  iwi

  Wat zou jij zeggen?
  Als je grootverdiener bent.
  Als je over the hill bent.
  Als je niet stuk kan bij de trainer en
  Technisch Manager die toch bepalen of je straks nog een nieuw contract aangeboden krijgt.
  Als je weet dat wanneer er nieuwe Technisch Manager komt,waarschijnlijk Darten wordt.
  Neemt niet weg dat ik Lex nu nog altijd basisspeler vind,maar juist graag met wat jonge gretige frisse spelers om hem heen.
  Wat betrefd Plofkop is het wikken en wegen.
  Koopmans,Ewijk,Haye en Summervile zijn voor ons goeie spelers.
  Daarintegen zijn er spelers waar je jaren mee vooruit kon,voor bijna niks en soms voor helemaal noppes weggegaan en daarintegen 30+ers behouden met contractverleningen,met als gevolg dat er weinig waarde en vooruitzicht op het veld loopt.
  Broodje Kroket snapt bijna niemand.
  Aangezien Fons al 3 jaar niks laat doorbreken,behalve Pinas(door toeval/blessures)en ook de opstelling maakt en verantwoordelijk is voor wat wij voorgeschoteld krijgen is het spandoek wmb ook voor hem bedoeld.
  Niemand van ons zit op ontslag te wachten.
  Wij Hagenezen hebben grote mond en klein hartje,maar er moet nu echt iets gaan veranderen.

 4. 4

  Realist

  In alles is ADO geen fcdh !!!!!

 5. 5

  Realist

  Neem een voorbeeld aan die Rus bij Vitesse , 5 keer verloren op rij , toch in de middenmoot staan , de eer aan jezelf houden en opstappen. RESPECT

 6. 6

  De Geep

  Wat een domme mongool moeten wij als supporters dan op het veld gaan staan en gaan voetballen, daarnaast wij zijn niet van buitenaf wij zijn supporters van FCDH. Ga nu gewoon godver je werk doen en probeer maar eens weg te komen bij de degradatie,

 7. 7

  Verkeerde Henk

  Immers zegt zelf ook dat er wel iets mag gaan veranderen binnen ADO alleen begrijp ik zijn motivatie niet om te zeggen dat van As daar niet de dupe van mag zijn. Lex wil je mij uitleggen waarom jij vindt dat Jeffrey daar niet voor verantwoordelijk is? Volgens mij heeft hij de spelers gehaald waar we het nu mee moeten doen en de meeste daarvan worden niet gebruikt of mis ik iets? Andere clubs welke ook niets te besteden hebben, halen wel transfervrije spelers op die iets toevoegen. Betekent dit niet dat van As geen netwerk heeft?!?!

 8. 8

  Hans

  Win vanavond maar is een keer Lex. Als we op papier kijken heeft FCDH een begroting van 3,5 miljoen meer dan Heracles. Op het ander papier, de stand staat Heracles 9 plaatsen hoger dan FCDH. De vraag is dan ook Lex wie doet het beter? Daar hoeven wij niet lang over na te denken, toch Lex? Ik heb wel respect dat je het opneemt voor van As en Fonsje, maar de prestaties bij FCDH zijn zo slecht, eigenlijk het aankijken niet waard, vandaar het lege stadion! Niet alleen de schuld van het technisch beleid, maar vooral de prestaties op het veld, waar jij ook deel aanneemt. Zo slecht allemaal, en dan het support tegenspreken. En vraag van As even of hij het woord technisch kan uitleggen aan je, en de ploeg.
  Vanavond verliezen, neem ik aan dat Fonsje en van As hetzelfde gaat doen als Slutsky van Fietstas en lekker wegwezen. Sta je dan ook achter Fons en van As, neem je dan ook ontslag?

 9. 10

  Tiemen

  Vorig jaar zijn er twee belangrijke spelers vertrokken (El Khayati en Becker), Kanon is die nu al vergeten? Allemaal weg op een stiekeme manier , en langetijd niet meer spelen van Khayati terwijl hij nog steeds contractueel bij ADO was, bang dat hij geblesseerd zou worden van As dan gaat het feest voor die chinezen niet door en gooien ze jouw er misschien uit.

  Dus gewoon wegsluisen die spelers ongeacht wat en wanneer je er iets voor krijgt. Niet vertellen aan de supporters, gewoon doen want je wil elk jaar spelers verkopen. Wat moeten we met een vent die de beste spelers opruimt , heb jij geen hart voor de club, je wil schijnbaar niet winnen. Oh ik vergat bijna die kwaliteits spelers, die je beloofd had en toch ergens heb gevonden gratis natuurlijk. Die kwaliteit spelers van jouw, hadden inderdaad alle kwaliteiten om de bank van dit armzalige team warm te houden.

  Je moest gewoon van die drie spelers afblijven en communiseren naar de achterban. In plaats van deze jongens waar je bijna niets voor kreeg, weg te geven. En je bent te bang omdat hardop te zegen. Had je beter de 30 en 30plus spelers kunnen opruimen, die spelers die je overbetaald en die je een lang durig contrakt hebt gegeven oen.

  Elke dag dat je daar zit is een verloren dag, scouting kun je ook meenemen die snappen er ook geen ene moer van. Wegwezen!!!

 10. 11

  Marcoke

  Lex lult gewoon, weet hij ook.

  Wij zijn niet gek Lex. Met dit spelers materiaal hoef je geen 17e te staan. En als er dingen spelen binnen de club die wij niet weten kan je ons dat ook niet kwalijk nemen. Jullie zijn profs, verdienen tering veel geld tov wat jullie laten zien dus mondje dicht en PRESTEREN Lex !

  Anders ga je maar lekker darten met dat kermisvolk!

 11. 12

  mars

  lex jij bent ook toe om ingeruild te worden jij bent klaar zo als je er ook bij loop vroeger als het slecht ging ging je los en trok je de spelers die inzakte mee om te gaan maar nu lijk je ook wel een oude dweil je ken beter ook stoppen en gaan darten mss ben je daar beter in je tijd op het veld is voorbij op dit nivo

 12. 13

  mars

  en als wij van buiten af nou is niet een paar weken het stadion komen bezoeken wie gaat jou klote salaris betalen dan lex

 13. 14

  Rob

  Ik word zo moe van die lul verhalen
  Hoe kan een ploeg als Hoerenveen met maar 2,5 miljoen grotere begroting wel spelers halen die redelijk tot goed kunnen voetballen en ADO alleen uitgerangeerde?
  Wat gebeurt er toch allemaal met die 15,5 miljoen? Waar gaat al dat geld naar toe?
  Door het beleid om de oudere spelers hun veel te dure contract te verlengen en deze daarom blijkbaar ook altijd moeten voetballen krijgt de jeugd / gehaalde spelers geen kans.
  Gevolg is dat deze niet beter maar slechter worden.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl