Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

10 Comments

 1. 1

  Verkeerde Henk

  Het feit dat Fons moet nadenken over de vervanger van Kanon, zegt ook weer genoeg. Heeft hij zitten slapen op de bank? Pinas heeft een aardige wedstrijd gespeeld, is rustig, heeft een goede inspeel pass alsmede een goede lange trap en heeft potentie. Dus lijkt me dat die keuze niet zo moeilijk is. En dan nog die dooddoeners.. bij elkaar blijven,……hahaha, de Ploeg is al het hele seizoen Geen eenheid.

 2. 2

  Jansenma

  ik hoor en lees iedere week dit soort kutsmoezen maar er gebeurd geen ene flikker om het beter te maken.
  Volgens mij boeit niemand het die op het veld staat.
  Of is er een chinese ontsnappings houdini als we degraderen ?
  Ik zou wel eens willen weten hoe ze de wedstrijd na analyseren.
  want vanaf de aftrap sloeg het nergens op al weken niet, ja 1x hosanna met pec poe poe

 3. 3

  Rob

  Immers is juist degene die voirp loopt met het niet bezig zijn met voetbal. Lijkt wel een sombie.
  Zit geen pit meer in en daarom maakt hij domme fouten en scoort nooit.
  Als het nu nog moet met een ploeg met zoveel ervaring en die al Kang met elkaar spelen moet je als trainer je conclusies trekken. Opzouten?

 4. 4

  Ton

  Wij missen een trainer als een Henk de Jong van de Graafschap. Wat leeft deze man mee met de club, spelers en publiek zeg! Daar kan onze club een voorbeeld aannemen! Ik zie hun dan ook geen nacompetitie spelen maar ons cluppie wel met al zijn vedettes.

 5. 5

  Peter

  Nacompetitie komt nu wel heel dichtbij.

 6. 6

  Heel je reet vol

  Leuk he dat aanvallend wisselen bij ons als een stel blindgangers, geen druk zetten op de verdediging van de tegenstander je aanspeelpunt eruit halen hahahha wat een trainert hebben we. Maar goed dat er geen dak op het stadion zat godver had een stijve nek van al die vuurpijlen, trouwens wie heeft op de training de borst bal uitgevonden om elkaar aan te spelen hahahahahaha.
  Wordt volgend seizoen een goedkoop Bruynzeel keukentje, kijken wat er dan nog over blijft op Zuid hopenlijk de plofkop en de andere engnekken eindelijk is op tyften parasieten zijn het.

 7. 7

  FCDH FOÂHEVÂH

  Tegen welke club wil je nu nog punten pakken? Weet wie je concurrenten zijn. En ga er vol voor. Je verliest je wedstrijden op het middenveld, doir je zwakke verdediging en het gebrek aan scorend vermogen. Niet naar elkaar wijzen? Ga terug naar de basis. Hou het simpel en ga voor de overwinning. Spelers als Immers, de zogenaamde routinee, heeft volgens mij zelf nog de meeste begeleiding en coaching nodig. Personen die de kar moeten trekken zitten op de kar uit te rusten. Voortaan gewoon straftraining na een verloren wedstrijd. En kap met dat achterlijke 4 3 3. Als Den Haag zijnde win je daar niks mee. Meeverdedigen is er ook niet echt bij. Je bent de 2e club uit Den Haag. En de nummer 1 is een amateurploeg. Nummer 2 ook. Tijd om wat strategischer te gaan voetballen. Ga desnoods counteren.

 8. 8

  lodewijck van avezaath

  tuurlijk wil Immers niet dat er gewezen wordt, jij bent de schuldige lamlul.

 9. 9

  mars

  immers mag zich dit wel aanprijzen je bent al paar weken aan het kloten elke bal die je geeft gaat fout bij mij had je al op de bank gezeten maar ja je heb mazzel aan zo kut trainer die het ook niet snapt dit gaat gewoon degraderen worden met dit zooitje heb je niks te zoeken in deze divisie

 10. 10

  mars

  spelers die gewisseld worden ook die krijgen nog een schouderklopje ook van die wereld trainer een schop onder hun klote hebben ze verdient geen schouderklopje

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl