Over de schrijver

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Marcoke

  Ja natuurlijk zegt hij dat, wat moet hij anders? Hij weet ook heus wel dat als er niet meer gespeeld gaat worden dat de club mega veel mazzel heeft.

 2. 2

  Ton

  We krijgen zonnig weer de komende dagen!

 3. 3

  Karel Doormann

  niets is nog zeker anders
  als de knjb besluit toch te spelen hebben we gewoon nog problemen

 4. 4

  Peter

  Die wang zegt wat hij moet zeggen vanuit zijn bedrijf.
  Als hij meent wat hij zegt dan geeft hij blijk van totale onkunde tav het door ons “gespeelde” voetbal.

 5. 5

  Doedel

  En me tante moet tegen de slinger van de wagenbrug oom zeggen. Pffff.

 6. 6

  Wd

  Met dank aan alle supporters die onze club wel tot de laatste snik dit seizoen zijn blijven steunen. Het heeft dit seizoen zeker niet mee gezeten. Handhaving is zeker mazzel. Alle negatievelingen en zeikerds lopen volgend seizoen weer voorop in de polonaise als het wel weer gaat lopen. FC Den Haag verdient onze onvoorwaardelijke steun in voor en tegen spoed.
  Ondanks alle beperkingen en verzwakkingen mag de negativiteit nooit gaan overheersen. De leiding en bestuur hebben het beste voor en je ziet en hoort dat ze hun stinkende best doen ondanks de beperkte middelen. Op naar het volgende seizoen in de ere divisie!

  1. 6.1

   Peter

   Kom al 50 jaar bij de club en ik kan jou vertellen dat dit seizoen erbarmelijk slecht “voetbal” gespeeld wordt. Bestuur , eigenaar en “adviseurs” zijn met machtspelletjes bezig. Dus kom bij mij niet aan dat ik niet tot de laatste snik mijn club blijf steunen. Kan jij totaal niet over oordelen.
   Blijf jij vooral geloven in dit bestuur en eigenaar, maar ik kijk naar het voetbal wat ons voorgeschoteld wordt en dat is zwaar ondermaats en Den Haag onwaardig.

  2. 6.2

   Wd

   Peter stap over naar 020. Jij bent FCDen Haag onwaardig en je kan bovendien niet inhoudelijk lezen! Ben zelf al ruim 60 jaar supporter in voor en tegenspoed.

 7. 7

  doeffnormaal

  first class nonsense: resultaten uit het verleden bieden geen garantie voor de toekomst

  en onder het artikel in VP blijkt dat 78% van de lezers er anders over denkt dan Wang

  maar ja als Wang nu al zo positief is en volgend jaar ook nog de samenwerking met de Chinese zusterclub op gang komt, dan speelt FCDH strakjes tegen Ronaldo of Messi lol

  verder heb ik zelf geen klachten over Wang als hij netjes de tekorten weer betaald. zelfs clubs als Schalke04 staan momenteel namelijk op omvallen

  iedereen een goede gezondheid toegewenst

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl