Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

19 Comments

 1. 1

  Realist

  Ook jij Tom bent een zeer matige voetballer die meer tot z’n recht komt in de kkd , misschien is dat zelfs te hoog gegrepen voor je . Srry pik

 2. 2

  Ton

  Is Tommie zijn vrouw al bevallen???‍♂️??‍♂️??‍♂️??‍♂️

 3. 3

  iwi

  Ja over Tom is al genoeg gezegd,maar Jan Pipo Pardew zegt dus dat Sam Stubbs het verschil maakt achterin?
  Hahaha wanneer dan?
  Als je tegen RKC met 11 man in je eigen zestien staat misschien,maar dat kan iedereen.
  Mr Pardew you have shit in your eyes.
  Sam Stubbs ken er nothing van.
  Walk the 100m in two days.
  Having schuine drop in his shoes.
  Fock off

 4. 4

  Sassenheim

  Gewoon met 3 centrale verdedigers spelen, en de 0 vasthouden. Onze spitsen scoren toch niet. Spits eruit & Tom er in…probleem opgelost!

 5. 5

  Marcoke

  Nu wordt Tom ineens weer als “redder” gezien alleen vanwege zijn instelling en kopkracht? Tom kan er voetballend geen reet van, hooguit een bal weg koppen of naar voren jassen of voor de 100e keer tikkie breed.

  Met Tom centraal achterin zijn we juist naar die 17e plek gegaan, niet allemaal zijn schuld maar hij heeft een aardige bijdrage geleverd

  1. 5.1

   Theo

   Prima analyse naar aanleiding van een onthutsend ondeskundig stukje bladvulling in het AD.
   Ik begrijp best dat het lastig is om in het plaatselijke blaadje elke keer een positieve draai te geven aan de hopeloze situatie bij de club. Helaas heeft deze kenner (die het ook niet kan helpen dat hij voor zijn brood dergelijke stukjes MOET afleveren) steeds de problemen en het gebrek aan kwaliteit onder het tapijt geveegd omdat hij wist dat hij anders geboycot zou worden door directie, spelers en supporters. Zelfs deze journalist moet toch gezien hebben dat bij vrijwel elk tegendoelpunt HET ICOON niet vrijuit is gegaan.
   Beugelsdijk zou bij geen enkele andere club in de eredivisie (zelfs niet tegen de helft van zijn vorstelijke salaris) aan de bak komen. Hij dankt zijn optreden voornamelijk aan zijn feeling voor publiciteit. Helaas krijg je daar in de voetballerij geen wedstrijdpunten voor.
   Ook op een andere plaats dan centraal in de verdediging is hij nauwelijks bruikbaar met zijn gebrekkige wendbaarheid.
   Hij is in deze ronde The Weakest Link: Goodbye!

 6. 6

  Peter

  Pardew wil Tom inzetten om zijn gezicht te redden bij de supporters. Hij krijgt door dat hij aan een hopeloze klus is begonnen. Veel geld opgemaakt ipv investeren in jeugd en bijv 2 betere spelers kopen.
  Ook Tom gaat Pardew niet redden alleen weet die Engelse Pipo dat nog niet.

 7. 7

  iwi

  Let op!
  Tegen Pisvee hebben ze gevoelsmatig niks te verliezen.
  Wordt op zeker een wedstrijd waarvan men na afloop roept dat het houvast biedt,om vervolgens weer de week erop schaamteloos slap onderuit te gaan.

  1. 7.1

   Peter

   Ja klopt. Is al zo vaak gebeurd.

 8. 8

  Jan

  Dus boycotten die wedstrijd , niet gaan . Supporters , oproep , blijf thuis of ga naar de kroeg , ipv die hopeloze shit .

 9. 9

  Maarten

  Maak nu eens een spandoek met teksten als bestuur kk op , hamdi neem je rotzooi mee , wanbeleid , etc etc en ga voor de hoofdingang staan . Wat zijn wij nou voor watjes , eitjes , kut supporters ?
  Was allang bij andere clubs gebeurd en wij laten t maar gebeuren . Wat een slap zooitje , van bestuur tot spelers , van staf tot supp , van catering tot helemaal niets . BAGGER ????

  1. 9.1

   Peter

   Ach..weet nog wel dat de bestuurskamerdeur met purschuim dichtgezet was hahahaha daarna nog gezaalvoetbald met FC Purschuim.
   Club is om zeep geholpen vanaf het moment dat we in die blikken bak moesten gaan voetballen. Paar aardige seizoenen ertussendoor. Te weinig voor zo’n grote stad.
   Maar laat ik maar ophouden.

 10. 10

  peter vakkie g

  we kunnen wel blijven ouwehoeren dat alles slecht is, maar dit elftal mist gewoon al het hele jaar kwaliteit van voorin tot achterin. normaliter als je 2x scoort in een uitwedstrijd dan heb je de 3 punten binnen maar ons cluppie krijgt veel te veel goals tegen. ook met die 8 nieuwe spelers gaan we het niet redden !!!!!! tegen pisvee alles richting prinsclausplein schoppen met 9 verdedigers gaan spelen en hopen op een puntje want den haag scoort toch niet !!!!

 11. 11

  De Geep

  Laatste keer gewonnen van PSV 1991 3 – 0 en dat was op 1 april hahaha

 12. 12

  Ton

  Ik heb nog geen antwoord gekregen op mijn bovenstaande vraag!

  1. 12.1

   Ed

   Nope, ze is uitgerekend op de 29ste

 13. 13

  Rob

  Uitgerekend lijkt het er op dat PSV weer gaat voetballen.
  Gek is dat niet want ADO is altijd de ploeg die verliest van ploegen die niet scoren en / of geen wedstrijd kunnen winnen. ADO is dan altijd zo sociaal om hun de punten te gunnen.

 14. 14

  Ton

  Ed wordt het een meisje?

 15. 15

  Schollekop

  Beugelsdijk, aardige gozer maar kan er geen hout van. Lekker op de tribune laten zitten zodat hij liedjes kan blijven zingen.
  Tegen pisvee wordt het door de zwakke verdediging en middenveld weer verliezen maar ben toch benieuwd hoe Bogle en Duffy spelen. Waren in ieder geval beter dan Goossens en houten klaas Necid tegen Sparta.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl