Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

5 Comments

 1. 1

  Blame Canada

  nu nog een spits

 2. 2

  Iwi

  zoals ik het lees(ben halverwege afgehaakt)komt er dus helemaal niks.
  Draaikonterij en lijnrecht t.o eerdere berichtgevingen.
  T is onze scouts kennelijk niet eens gelukt om een langer dan een jaar werkloze spits uit te nodigen voor op proef(wat allang de bedoeling was)
  Dat Veerman is kennelijk één schijninteresse geweest joh. Om supporters en achterban rustig te houden. bewust ruim eronder blijven zitten zodat we uiteindelijk de schuld bij hun kunnen leggen.
  p.s Lex. Een hele voorbereiding nodig om klaar te zijn voor de comperitie snap ik wel,maar verliezen van spelers die tussendoor ff heen en weer crossen van de canping terwijl je zelf al volop in voorbereiding bent is wel veel zeggend hoor.
  Maar we moeten ons dus vast houden aan Bilbao.Dan hoop ik dat we volgend jaar in de eerste ronde in een poule zitten met Legia,Juve en Brugge. Zou kickuh wezen.

 3. 3

  Verkeerde Henk

  Nagenoeg hebben we dezelfde selectie. Op het middenveld is er wel een behoorlijke concurrentie met Malone en Goossens die erbij zijn gekomen. Voorin hebben we nog wel een probleem. De linksbuiten positie is kwalitatief gezien zwak bezet en nu Zhang er even niet is, hebben we geen echte spits. Ik denk dat er nog wel snel een eerste spits gehaald moet worden (Veerman?!?!??!?…) en allicht een linksbuiten. Indien deze er zijn, denk ik dat we er al met al zelfs sterker op geworden zijn. Maar nogmaals dan is de eerste vereiste wel om voorin nog iets te doen.

 4. 4

  supporter

  @Iwi..haha..maar natuurlijk niet grappig.. zo heb ik niet nagedacht over de club en Veerman.. zit wat in, maar ik hoop dat je ongelijk hebt..

  Ik geloof ook niet dat motivatie zo een grote rol speelt tegen dat soort clubs.. denk dat er meerdere spelers waarvan we een transfer hadden verwacht, in hun koppie bezig waren met geweldige transfers en daardoor helemaal dachten te goed te zijn om potjes tegen Jupiler en nog lager te spelen ?..toen die transfers uitbleven kwamen ze weer in de realiteit terecht dat ze moeten blijven zwoegen voor hun geld en transfers

  1. 4.1

   Hans

   Moeten we allemaal niet zwoegen voor gelden?

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl