Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

2 Comments

 1. 1

  mars

  zo als ik al eerder van het seizoen zei na de winter stop is el khayati helemaal niks meer en komt er niks meer uit hem dat is al sinds hij bij ado speelt en dat weet elke club daarom komt hij nooit hoger

 2. 2

  Carrero

  Nou wat ging het goed……zo goed dat het logisxh is dat je nu slecht speelt…als ik het goed begrijp tenminste. Geen wonder dat je al 10 jaar een flut carriere hebt met deze instelling denk ik dan. Overigens ben ik wel blij met een speler als kayati, begrijp mij niet verkeerd maar het lult allemaal zo dom, tot aan de staf toe. (En zelfs de burgemeester).
  Onze stad, onze club , onze kleuren, onze trots. Ze hebben er gewoon weinig mee volgens mij.
  Telkens zeg ik tegen mijzelf dat ik beter kan stoppen met het lezen van en over onze FC . Het “volgen” wekt eigenljjk alleen maar irritatie, onbegrip en teleurstelling bij mij op.
  Natuurlijk Met de telkens waardeloze instelling van onze vrienden gaat het vanzelf niet goed.
  Ik hoop op een wondertje in de bovenkamers zondag en volgende week tegen de graafschap maar dat zal wel teveel gevraagd zijn. Zo blijft het toch nog een spannend seizoen.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl