Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

7 Comments

 1. 1

  Ton

  En het wordt ook niks meer!😪😪😪😪😪😪😪😪

 2. 2

  Gerrit

  Word er Gallisch van steeds te moeten horen , laten we deze wedstrijd máad zo snel mogelijk vergeten en focus op de volgende wedstrijd!! Misschien is dat juist het probleem , deze afstraffing moet je niet snel vergeten ,steeds bekijken , analyseren en jezelf schamen tot je er doodziek van word!!! Het is een schande dit , kansen creëren nul, 1 schot op doel , ga voetballen voor de winst, in plaats van tegenhouden en terug hangen!!! Dan zal je een keer tegen een zeperd aan lopen, jammer dan. Maar wat we nu de afgelopen maanden zien kan je als ADO supporter niet trots op zijn!!! Ga strijdend ten onder, volle bak aanvallend voor winst, op deze manier vliegen we er op zeker uit !!!!

 3. 3

  heeljereetvol

  Hamdi,Jol,Bestuur,Stadion,ADO,Ambtenaren,Scouting etc.etc. het is al tig jaar niks. Failliet laten verklaren en Fc Den Haag weer oprichtingen met een andere eigenaar.
  Hoe is het toch mogelijk dat deze mensen met zoveel onkunde een club kunnen leiden en laten lijden dat is alleen maar witteboordenriminaliteit klaar.

  Wedden zondag als Broodje knakworst weer met een nulletje of 6 eraf pleurt is ie weg.

 4. 4

  Hans

  Ik hen het gelukkig niet gezien, maar de commentaren zeggen genoeg, het was weer zeer slecht.

 5. 5

  Peter

  Het is en blijft mijn club, maar die M&M moeten opzouten. Andere eigenaar(s), andere trainert. En via de KKD een nieuw team opbouwen.
  Andere opzet zie ik niet.

 6. 6

  mars

  dit is een trainer van lik me kut ik heb nog nooit zo slechte trainer in me leven gezien als deze en hij blijft die klote kramer maar opstellen doet geen klote en als tie wat doet dan is het een domme overtreding maken pleur die vent eruit en die trainer ook hoe ken je nou elke wedstrijd in de verdediging gaan terwijl je onder aan staat ga gvd in de aanval en zet ze onder druk mongool dat je bent of pleur anders ook op brood

 7. 7

  Theo

  Twintig jaar lang geen voetbalbeleid gevoerd. Bijna geen enkele behoorlijke speler afgeleverd.
  Alleen de laatste jaren buitenlandse invloed, 15 van die 20 jaar waren het Haagse wijsneuzen (vaak met grote muil) die de koers bepaalden.
  Belangrijkste constatering is dat de regionale voetballiefhebber NOOIT vaste klant is geworden. Op die manier zijn de “Jagen, Jagen” supporters de gezichtsbepalers geworden.
  En volgens dit recept hebben we, ondanks een ruimer budget dan de meeste andere clubs in de eredivisie, nu het niveau van de 1e divisie bereikt. Degradatie is onvermijdelijk en het zal vele jaren duren voor we een behoorlijke club hebben opgebouwd.
  In het verleden ligt het heden. En dat is niet best.

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl