Over de schrijver

Ed

Gerelateerde berichten

9 Comments

 1. 1

  Bas 1968

  Goed gedaan mannen was niet om aan te gluren maar de verdediging stond redelijk en idd meiers valt in op zijn echte plek en zie daar van buren slecht man maar die Engelsen geven gas blijf hopen .come on the hague

 2. 2

  Verkeerde Henk

  Het belangrijkste was 3 punten en dat is een feit. Voor de rest kunnen we kort zijn, tis nog niet flitsend maar dat had ik ook niet verwacht. De gehuurde spelers brengen iig meer pit en strijdlust in het team en dat is een winst. De Bock, weet ik niet of hij een aanwinst is, werd in de 1e helft regelmatig voorbij gelopen, in de 2e helft herstelde hij zich enigszins. V Buren speelde nog ongelukkig omdat hij te graag wilde maar dat hij iets heeft is mij wel duidelijk. Stubbs, is een typische Engelse verdediger, onderscheppen en wegknallen. Maar hij gaat wel Beugelsdijk verwijzen naar de bank. Pardew, zet duidelijk eerst de organisatie neer en vandaar uit verder kijken. Maar wie zegt dat dat verkeerd is? Kijk naar Feijenooit en onze Advocaat. Ik heb er iig weer meer vertrouwen in gekregen dat we het wel gaan redden maar er is nog een zeer lange weg te gaan.

 3. 3

  Peter

  Nah de volle winst gepakt, maar RKC speelde beter dan wij.. Verdediging oogde ietsje beter dan voorheen.
  Maar gelukkig hebben wij de punten. Hopelijk sprokkelen we genoeg punten bij elkaar om in de ere te blijven.

 4. 4

  Rob

  Heel blij met de 3 punten maar ik blijf me verbazen. Hoe kan een ploeg die net gepromoveerd is beter voetballen dan de ervaren spelers van ADO? Moet toch heel veel mis gegaan zijn met de trainingen en het vertrouwen van de spelers. Zie Malone nog steeds liever op het middenveld en Summerville is leuk maar heeft geen rendement. Probeer Bilan maar. Heeft vaker een actie en is veel fysieker.

 5. 5

  Karel Doormann

  Ik moet toegeven het niveau was nog niet super maar ik heb wel een ploeg gezien eindelijk die er voor ging. Het is duidelijk dat er anders gewerkt wordt nu en dat iedereen zichzelf Moet bewijzen.
  Ik hoop dat die pardew door heeft dat Meijers op t middenveld moet spelen.
  v Buren is wel een goede maar was iets te gretig.
  De engelse verdedigers zijn top. ben benieuwd hoe die romeen is.
  heb het vertrouwen weer ietsje terug maar volgende wedstrijd moet gewonnen worden anders is het effect weer 0.

 6. 6

  Weslander

  Blij met de 3punten idd spelwijze niet zo belangrijk meer dit seizoen wmb.
  Zou voor malone toch wel graag iets anders zien die leverd echt alles weer in .
  En of over de zijlijn.

 7. 7

  Realist

  Wat slecht zeg , wel blij met de punten . En Meijers heeft top gedaan pik . Jij bent de enige met een voldoende samen met de keeper.
  Engelse spelers zijn nauwelijks van toegevoegde waarde . Het worden nog hele zware weken pffffff

 8. 8

  Heel je reet vol

  Wat moeten we nu met een Goossens zet Malone op het middenveld v. Ewijk op back hopelijk snel die Roemeen met Haye erbij, en Necid wa je daar toch van zeggen.

 9. 9

  peter vakkie g

  blij met de 3 punten, maar oh oh oh wat ging het moeizaam. in de 1e helft kreeg waalwijk een dot van een kans alleen op koopmans die er gelukkig niet in ging. voor de rest heeft de verdediging weinig weg gegeven. de linies staan dicht op elkaar. Creativiteit is nog niet wat het wezen moet. wellicht straks met die roemeen erbij dat het beter gaat.
  Come on the Hague fuck kutrecht en neem vrijdag die 3 punten mee !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comments are closed.

2014 Alle rechten voorbehouden - Northside.nl